A brand new year
Image default
Internet

Liefde voor programmeren als computertechneut

Een echte techneut weet alles af van computers. Niet zo gek dat jij misschien welke een groeiende behoefte hebt om de componenten van jouw computer binnenkort zelf te installeren. Bij al je voorgaande computers was dat altijd al gedaan toen je hem kocht, wat voor de meeste eindgebruikers ook het meest voor de hand ligt. We zijn namelijk niet allemaal techneuten en kiezen liever voor gebruiksgemak. Niet voor niets worden de meeste laptops ondersteund met Windows. Hoewel het voor de meeste laptopliefhebbers een groot voordeel is dat de laptop niet nog volledig geïnstalleerd moet worden bij aankoop, is er ook een steeds grotere groep die graag zijn laptop zelf wil programmeren. Om in dit belang te voorzien, heeft Laptopzelfsamenstellen.nl een configurator ontwikkeld, zodat jij jouw gaming laptop samenstellen kan.

Onze laptops op maat zijn laptop met linux. Linux maakt opensourcesoftware mogelijk dat jij je laptop zo kan installeren, dat hij aan jouw wensen voldoet. Als ware computerprofessional zou dit dus als muziek in je oren moeten klinken. Echter, het houdt nog niet op. Niet alleen kun jij namelijk aan de slag met de opensourcesoftware, maar je kan ook nog eens de uitstraling van de laptop bepalen en een keuze voor een bepaalde videokaart maken. Moet jouw laptop afgewerkt worden met kunststof of wens je liever een metalen behuizing? Laptopzelfsamenstellen.nl maakt het mogelijk. Kies de instellingen zo dat ze voor jou naar wens zijn. Dan zorgen wij dat jouw laptop binnenkort bij jou in huis is.

Mis jij als laptoptechneut ook het allereerste stapje van het installatieproces op een laptop? Kies er dan nu voor om een laptop op maat te maken, zodat jij alle componenten zelf kan instellen. Zijn er onduidelijkheden in het keuzemenu of weet je niet precies welke keuze je moet maken? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/