A brand new year
Image default
Huishoudelijk

Woning leegruimen bij overlijden dierbare

Bent u verantwoordelijk voor het opruimen van de inboedel van een overleden dierbare? Dan is het begrijpelijk als u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. Het leegruimen van een woning is veel werk. In het geval van een overlijden komt hier nog bij dat het ook emotioneel zwaar is. In dit soort situaties kunt u het team van Inboedel Opruimen.com inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het leegruimen van elk soort woning. Daarnaast zorgen we dat de woning bezemschoon achter gelaten wordt. Tijdens dit proces houden we steeds de emotionele lading in het oog die de situatie met zich meebrengt.

Woning leeg zonder stress

Als een dierbaar persoon in uw omgeving overlijdt, dan is dit emotioneel en stressvol. Er moet van alles geregeld worden in een zeer korte tijd. Maar weinig van deze taken kunt u uit handen geven. Gelukkig kan dit wel met het afvoeren huisraad van uw dierbare. Inboedel Opuimen.com zorgt er altijd voor dat de woning binnen zeven dagen klaar is om verhuurd of verkocht te worden. U kunt deze taak volledig bij ons neerleggen, zodat u zelf kunt denken aan andere belangrijke zaken. Dit scheelt een hoop stress en u kunt ervan op aan dat wij alles tot in de puntjes regelen wat de woning betreft.

Respectvol en professioneel

De woning of het appartement leegruimen gebeurt met respect voor de spullen van de overleden persoon. De spullen worden ingepakt in neutrale dozen en netjes afgevoerd naar de hiervoor bestemde plek. Wij zullen nooit huisraad dumpen in de eerste de beste container langs de weg. Ook zullen we nooit proberen om spullen te verkopen. Wel kunt u ervoor kiezen om bepaalde spullen te laten hergebruiken. U kunt altijd uw wensen aan ons kenbaar maken. Wij houden hier graag rekening mee. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij u een helpende hand kunnen bieden.

http://www.inboedelopruimen.com/