A brand new year
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderpaintball als kinderfeestje

Afgelopen week zijn we met mijn zoon en een aantal vriendjes naar Paintball Centrum de Unit gegaan om daar zijn 11e verjaardag te vieren. Al enkele weken verheugde hij zich hierop. Eerst vonden we het namelijk niet verantwoord om zulke kleine jongetjes zo iets gevaarlijks te laten doen als paintball. Dan zit ik straks met allemaal huilende kinderen die onder de blauwe plekken zitten. Ik was op het idee gekomen nadat een neefje dit gedaan had en het erg leuk vond. Ik ben dus zelf toch maar via internet gaan kijken of het echt wel verantwoord is, want mijn zoontje wilde dit heel graag. Ik ben gaan kijken waarom het WEL verantwoord is voor kinderen om dit soort activiteiten te ondernemen. Lees in deze blog meer over kinderpaintball en waarom ik het mijn zoontje wel heb laten doen voor zijn kinderfeestje.

Is kinderpaintball verantwoord?

Omdat mijn zoontje dit heel graag wilde gaan doen voor zijn kinderfeestje ben ik gaan kijken op het internet wat er allemaal voor informatie te vinden is over kinderpaintball. En dit was nogal wat. Er was veel informatie te vinden en heel van de berichten waren hoop gevend. In elk bericht stond dat het totaal geen pijn doet. Omdat het paintball pistool een ander systeem heeft als normaal paintball. Zodoende kwam ik ook op de website van Paintball Centrum de Unit terecht. Dit is een paintball centrum in Ede die ook kinderpaintball arrangementen aanbiedt!

Paintball Centrum de Unit

Ik ben informatie gaan zoeken op de website van Paintball Centrum de Unit en alles wat er stond was super om te lezen. Dit is wat mijn zoon wilt, het is veilig, dus dan vind ik het goed! De uitrusting bestaat uit een overall en een masker. Dit om je gezocht en kleding te beschermen tegen de balletjes. Het wapen werkt in tegenstelling tot een normaal paintball geweer niet op perslucht waar op een veersysteem. En doet dus beslits geen pijn!