Personal Trainer Culemborg gezocht!

Laatst schreef ik op een forum: ‘Personal Trainer Culemborg gezocht’. Ik ben opzoek naar een Personal Trainer Culemborg omdat ik graag wat kilo’s kwijt wil raken en op die manier een stukje fitter wil worden. Ik ben dus gaan zoeken naar een Personal Trainer Culemborg en dit was geen gemakkelijke zoektocht. Er zijn in Culemborg veel Personal Trainers, deze werken voor zich zelf of deze werken bij een sportschool. Ik ben opzoek naar een Personal Trainer die mij kan helpen met het fitter worden en kan helpen in zo snel mogelijke tijd, door middel van sporten met afvallen. Ik ben de zoekresultaten met elkaar gaan vergelijken en op die manier hoopte ik een zo goed mogelijk resultaat te krijgen! Lees in deze blog voor welke Personal Trainer Culemborg ik gekozen heb en waarom ik voor hen gekozen heb!

Personal Trainer Culemborg kiezen

Na wat zoekwerk op Personal Trainer Culemborg kwam ik terecht op 2 website’s. Ik kwam bij een grote, goedkope sportschool, waar ze veel middelen hebben voor het beoefenen van de oefeningen, maar ik kwam ook een kleinschaligere Personal Trainer tegen. ik heb die website bekeken. En de keuze kwam uit bij Triple-Fit. Dit is een onderneming van een Personal Trainer die met enthousiasme en plezier zijn werk doet. Samen met hem wil ik wel aan het werk of te gaan afvallen. Ik heb met hem een afspraak gemaakt voor een kennismakingsles. Hierin gaat hij bekijken hoever je bent en wat je allemaal aankan.  

De les

De les ging voorspoedig. Ik heb alles gegeven in de eerste les en samen zijn wij toen aan de slag gegaan met een trainingsschema. Het beste voor mij was om eens in de week te trainen en wanneer ik een stuk fitter ben er twee dagen in de week van te maken. Ik kan inmiddels zeker weten Triple-Fit aanbevelen aan iedereen. Hij geeft goed les en het is super gezellig.