A brand new year
Image default
Woningen

Huis verkopen Veenendaal gezocht!

Afgelopen week was ik opzoek gegaan naar makelaar voor huis verkopen Veenendaal en vond Zonnenberg Makelaardij. Ik was opzoek naar een makelaar die mijn huis in de verkoop kan zetten. Ik wil graag een makelaar die mijn huis taxeert en dan aan de slag gaat om mijn huis te verkopen. Ik ben dus gaan zoeken naar een makelaar in de plaatst Veenendaal , waar ik woon. Die ervaring heeft met de huizenmarkt en de huizenprijzen in Veenendaal en iemand waarmee ik goed contact kan onderhouden. Lees in deze blog waarom ik voor Zonnenberg Makelaardij gekozen heb, hoe ik Zonnenberg gevonden heb en wat ik van hun service vindt die zij aanbieden aan de klanten die makelaar voor huis verkopen Veenendaal nodig hebben.

Huis verkopen Veenendaal zoeken

Ik ben dus gaan zoeken op huis verkopen Veenendaal en al snel kwam ik een aantal verschillende makelaars tegen in Veenendaal. Toen ik het zoekresultaat zag dacht ik wel even: ’dat wordt een moeilijke klus’ om te kiezen voor een makelaar. Ik ben de websites gaan bekijken en heb daar uit eindelijk een keuze uit kunnen maken. Ik heb gekozen voor Zonnenberg Makelaardij omdat zij heel betrouwbaar en ervaren op mij overkwamen. Ik heb de website bekeken, opzoek naar de tarieven en het aanbod aan huizen die ze in de verkoop hebben. Dit zag er heel goed uit dus besloot ik hen eens op te bellen. Ik heb ze opgebeld en uitgelegd dat ik graag wil verhuizen naar een andere wijk in Veenendaal. Ik was dus opzoek naar een makelaar om huis verkopen Veenendaal te realiseren en opzoek naar een makelaar die ook kan helpen met de zoektocht naar een nieuw huis.

Inmiddels is het 2 maanden geleden dat we dit telefoon gesprek hebben gehad en gisteren is mijn huis verkocht. Nu gaan we een plan opzetten opzoek naar een nieuwe woning. En dan kan de zoektocht gaan beginnen naar een nieuwe huis. En dan dus een nieuwe start! Zoek jij ook een makelaar die je helpt met huis verkopen Veenendaal? Neem dan een een kijkje op de website van Zonnenberg Makelaardij.