A brand new year
Image default
Energie

Elektrische boilers van DAT zijn slim en helpen je de energie rekening te verlagen.

Elektrische boilers van DAT zijn slim en helpen je de energie rekening te verlagen.

Slimme elektrische boilers zijn uitgerust met een zogeheten smartcontroller, deze controller zorgt ervoor dat uw persoonlijke verbruik in kaart gebracht wordt.

De nieuwe elektrische boilers van het vermaarde merk DAT hebben zo’n smart controller.
De DAT-Aparici ECO smart en de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler.

Aan de hand van een bepaald algoritme programmeert deze boiler zichzelf op de meest energiezuinige wijze zo dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt en slechts opwarmt wanneer dit nodig is. Op momenten dat je geen warm water nodig hebt, wordt het water op een minimumtemperatuur gehouden. Daarbij is deze boiler extra goed geïsoleert zodat het water lang warm blijft.

De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart is verkrijgbaar in verschillende maten en volumes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is handig op plekken waar niet altijd voldoende stroom aanwezig is, je kunt immers kiezen voor verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Perfect dus voor op campings, zomerhuisjes of grotere projecten. 

Het verschil tussen de twee boilers zit voornamelijk in de vormgeving, de DAT-Aparici ECO smart is rond en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, plat ontwerp, met een diepte van maar 28 cm. De boiler kan gewoon in het zicht gehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente heeft 2 tanks met in elke tank een anode en een verwarmingselement. Zo vindt er minder warmte verlies plaats en is een snelle opwarmtijd mogelijk.

 

 

 

 

De elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal opgehangen worden.

De DAT-Aparici Eficiente is verkrijgbaar in de volgende volumes; 30, 50, 80 en 100 liter. De elektrische boilers worden altijd geleverd met ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

Beide boilers zijn voorzien van een energielabel A/B. 

Als je wil besparen op de energiekosten zonder in te leveren op kwaliteit kies je dus voor een van deze elektrische boilers. En voor de prijs hoef je het niet te laten, ze zijn er al vanaf 322,- euro.

Op de website van elektrischeboiler.eu kan je terecht voor verdere informatie over deze en vele andere energiezuinige elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Gerelateerde artikelen

Greenchoice neemt grootste batterij voor windenergie in gebruik

Gas vergelijken op energievergelijkingssites

Doen van een warmteverliesberekening, let hierop!