A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Modetrends voor grote maten herenkleding

Wie zegt dat grote maten herenkleding niet trendy en eigentijds kan zijn!? Omdat de maten groter zijn betekent dit niet dat alle stijl afspraken het raam uit gaan. Juist dan is het goed om rekening te houden met de mode trends én manieren om je ‘dekkend’ te kleden.

Kijk voor een mooi aanbod grote maten herenkleding hier.

Wil jij jezelf eerst even inlezen in de laatste modetrends lees dan rustig verder.

Trendy grote maten herenkleding

Draag je grote maten herenkleding en wil je ook trendy voor de dag komen? Let dan vooral op de kleur tinten die je combineert. Grijs en beige tinten zijn helemaal hot. En enorm gemakkelijk met elkaar te combineren. Om het allemaal iets spannender te maken gebruik je felle en sterk contrasterende kleuren.

Je kan dan denken aan een grijze broek met daarop een fel groene trui.

Klassieke grote maten herenkleding

Bent je een man die meer van klassieke kleding houdt. Dat wil zeggen nette chino, overhemd en eventueel een trui of colbert er over, let dan op het volgende: Ton-sur-ton gaat het goed doen komend seizoen. Oftewel, kleur op kleur.

Combineer verschillende donkerblauw, -bruin, en –grijs. Maak gebruik van verschillende texturen en stofwevingen om ‘gelaagdheid’ aan te brengen in je outfit.

Combineer bovenstaande kleuren met beige of wit om het geheel op te frissen.

Casual streetwear in grote maten

Als we de modetrends voor herenkleding in grote maten volgen dan zien we dat deze gelijk is aan die van reguliere maten.

Ook hier is kleur op kleur helemaal hot. Mooie volle en fletse roodtinten, of juist bruin en warme gele oker tinten. De combinatie van bovenstaand kan zorgen voor een mooi warm beeld.

Draag blauw tinten waar het meer sportief mag ogen.

Zwart kan altijd en kan je met bijna elke kleur goed combineren.

Schoenen trend

Komend seizoen is een bruine schoen niet te missen. Hoewel cognac voor een lange tijd het straatbeeld bepaalde is bruin nu aan een opkomst. Bruin mag je tegenwoordig ook gedurfd combineren met bijvoorbeeld een zachtblauwe of hardroze broek. Niets is gek genoeg. Maar houd het bij jezelf, draag alleen dat waar jij je comfortabel bij voelt. 

Maar mannen. Een stoere jeans of nette donkerblauwe chino kan tegenwoordig ook nog prima!

Koop je trendy herenkleding in grote maten bij Suitable.

https://www.suitableshop.nl/grote-maten-herenkleding