A brand new year
Image default
Banen en opleidingen

Persoonlijke aandacht tijdens het PADI duiken

Wil jij graag jouw duikbrevet halen bij een ervaren duikschool in de omgeving van Tilburg? Bij Duikcentrum de Aalscholvers kun je PADI duiken in kleine groepen. Je volgt een cursus in groepen van maximaal twee personen. Op deze manier leiden ze elke cursist in een rustig tempo op en krijg je persoonlijke begeleiding van jouw instructeur. Bij deze duikschool zorgen ze ervoor dat je goed opgeleid wordt, zodat je na de cursus zelfstandig kan gaan duiken op de plekken waar jij wilt. Door de persoonlijke aandacht behaal jij als duiker het beste resultaat tijdens én na de cursus.

Ga voor de kwaliteit van professionals

Als je op vakantie een duikcursus volgt, kan het vaak te snel gaan. Veel duikscholen werken in grote groepen en vergeten hierbij echt kwaliteit te leveren. Bij Duikcentrum de Aalscholvers leer je, tijdens PADI duiken, onder begeleiding van professionals de basis van het duiken met perslucht. Dit doe je in groepen van maximaal twee personen. De professionals die bij deze duikschool werken, hebben allemaal ervaring met het duiken en zijn specialist op hun gebied. Zij geven jou een veilig gevoel bij het duiken en zorgen ervoor dat plezier combineert wordt met de hoogste veiligheidsstandaards. Bij PADI duiken sta jij als cursist centraal en leer jij het duiken in kleine stappen tegelijk.

Gemakkelijk online bestellen

Heb je jouw duikbrevet gehaald en wil je gaan duiken? Dan heb je goed duikmateriaal nodig. Bij Duikcentrum de Aalscholvers bestel je gemakkelijk alle benodigdheden online. Zij hebben een ruim assortiment in hun webshop. Je kunt kiezen uit verschillende duikpakken, handschoenen en duiktassen. Ook kun je online logboeken kopen, hierin kun je al jouw duiken loggen. Waar je hebt gedoken, hoe lang en hoe het ging. Als je nog advies nodig hebt bij het kopen van het juiste materiaal, dan kun je ook in hun fysieke winkel langsgaan. De winkel bevindt zich in het duikcentrum en hier geven zij jouw ook persoonlijke aandacht en goed advies om te zorgen dat jij veilig gaat duiken.