A brand new year
Image default
Banen en opleidingen

Een bhv cursus via de Kompas Veiligheidsgroep volgen

In de wereld van veiligheidstrainingen is Kompas Veiligheidsgroep een toonaangevende speler. We streven ernaar om heel Nederland veiliger te maken door middel van onze uitgebreide EHBO, BHV en VCA trainingen. Ons streven naar veiligheid wordt gedreven door onze passie voor het creëren van effectieve leeroplossingen. 

Ons opleidingsaanbod, zoals een bhv cursus, is ontworpen met een sterke focus op kwaliteit en actualiteit. We ontwikkelen ons eigen cursusmateriaal en zorgen ervoor dat het altijd voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Door middel van deze aanpak zijn we in staat om onze deelnemers optimaal voor te bereiden op mogelijke noodsituaties. 

Leer veel tijdens de bhv cursus 

Bij Kompas Veiligheidsgroep is je tijd waardevol voor ons. Daarom hebben we onze BHV basiscursus zo gestructureerd dat deze in slechts één dag kan worden voltooid, terwijl onze herhalingscursus maar een halve dag in beslag neemt. Daarnaast hebben we ook EHBO en VCA cursussen waarbij deelnemers leren hoe ze eerste hulp kunnen verlenen in diverse medische scenario’s en hoe ze veilig kunnen werken door potentiële risico’s te herkennen. 

Buiten het klaslokaal zijn we ook actief in het geven van professioneel veiligheidsadvies. Onze ervaren consultants helpen bedrijven bij het opstellen van veiligheidsplannen en risicobeoordelingen, zodat werknemers in een veilige omgeving kunnen werken die voldoet aan de geldende wetgeving. 

Om aan al je veiligheidsbehoeften te voldoen, hebben we een online winkel waar je een breed scala aan veiligheidsproducten kunt vinden, van EHBO-kits en brandblussers tot AED’s en verbandmaterialen. Kompas Veiligheidsgroep biedt een totaalpakket voor veiligheid, zowel in de klas als ook daarbuiten.

https://www.abrandnewyear.nl