A brand new year
Image default
Architectuur

Populairste slotenmaker services

Een slotenmaker onderhoudt en installeert heel wat slotsystemen. De taken van een slotenmaker kunnen onder andere zijn: lockpicken, beveiliging updaten, sleutels frezen, kluisapparatuur, automotieve sloten openen, etc. Een professionele slotenmaker kan worden ingeschakeld voor industriële, commerciële of huiselijke eigendommen. Vele slotenmakers bieden ook 24/7 spoedservice.

Een overzicht van de aangeboden services:

Residentieel

Een residentiele slotenmaker kan, bijvoorbeeld, helpen bij de beveiliging van woningen, flats en appartementen. De hoofdtaak bevat meestal het updaten van een bestaand slotmechanisme en nieuwe, geschikte sleutels frezen. Zo’n residentiële slotenmaker kan ook instructies geven over de beste typen sloten om je huis een betere bescherming te geven. Om een huis veilig te stellen, heb je altijd het effectiefste beveiligingssysteem nodig. Dit krijg je door een professionele slotenmaker en zijn diensten in te schakelen.

Commercieel

Een commerciële slotenmaker moet meer kennis hebben over de verschillende slotsystemen. Systemen die vooral in functie van een bedrijf aangesloten worden, zoals kantoren, gebouwen, winkels en scholen. De commerciële slotenmaker geeft ook tips over het gebruik van sloten in een bedrijf. Iets dat het aannemen van medewerkers vergemakkelijkt en tegelijkertijd de beveiliging van het complex versterkt. Het is ook belangrijk dat de beveiliging buiten de kantooruren actief blijft, aangezien de meeste kantoorgebouwen ’s avonds dicht zijn. Een commercieel slotsysteem is vaak ingewikkeld en kan kaartsleutels of biometrische lezers (vingerafdruklezer) bevatten. Zo’n slot is ideaal voor een gebouw met veel werknemers.

Spoed

Vele slotenmakers bieden een 24-uren belservice aan voor spoedgevallen. Een spoedslotenmaker is voor zowel residentiële als voor commerciële belangen beschikbaar. Je wordt geassisteerd bij het verliezen van je sleutels of wanneer er gestolen of ingebroken is of als je systeem een update nodig heeft. De spoedslotenmaker bezit speciale apparatuur om toegang te krijgen, sloten te verwijderen en vervangsleutels te frezen.

Wij bevelen u aan om bij spoed een 24/7 slotenmaker in Den Haag en omstreken te contacteren. Deze vindt u bovenaan de pagina in Google.

 

www.locksecure.nl