A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Offertes voor arbodienst vergelijken

Bij de Arbomakelaar heb ik offertes aangevraagd voor arbodienst vergelijken. Ik heb een bedrijf waarin ik glaswerk verkoop. Glaswerk zoals theeglazen, vazen, waterglazen, wijnglazen. Van alles dus. Echter is het soms gevaarlijk werk om dat glas kan barsten en dat kan voor ongelukken zorgen. Op dit moment ben ik daarom aangesloten bij een arbodienst. Maar ik ben aangesloten bij een hele dure dus ben ik gaan zoeken op arbodienst vergelijken om te kijken of ik de prijs iets omlaag kan drukken. De zoektocht begon daarom vorige week op kantoor toen ik de rekening van de afgelopen maand tegen kwam. Zo hoog! Dat ik toch maar naar een goedkoper alternatief ben gaan zoeken. Lees in deze blog hoe ik terecht ben gekomen bij de Arbomakelaar en waarom ik hen zou aanbevelen.

Arbodienst vergelijken googelen

Ik ben gaan googelen op arbodienst vergelijken en kwam uit op verschillende websites. Echter was het niet echt waar ik naar opzoek was. Ik kreeg namelijk allemaal vergelijkingstips doorgestuurd. Hoe je het beste een arbodienst vergelijken kan doen. Ik heb de tips wel goed doorgelezen, maar helpen dat deed het nog niet echt. Maar toen kwam ik op arbomakelaar.nl terecht. De Arbomakelaar is een bedrijf dat drie offertes opgestuurd naar je, en die offertes kan je dan vergelijken. Op prijs, voorwaarden, duur van het contract, etc. Ik heb de website nog goed doorgelezen en vond het wel goed eruit zien, je kan het altijd proberen dacht ik. Daarom heb ik het contact formulier ingevuld. Ik heb het formulier ingevuld en hoopte daarna zo snel mogelijk de offertes te kunnen ontvangen.

Aanbeveling?

Ik heb de offertes enkele dagen later ontvangen en deze waren veel goedkoper als de Arbodienst waar ik nu bij aangesloten ben. Arbodienst vergelijken is dus zeker een aanrader. Want bij de Arbomakelaar ontvang je kwalitatief hele goede offertes!