A brand new year
Image default
Dienstverlening

Online trouwkaarten bestellen

Ik heb een heleboel kaarten nodig voor mijn trouwdag, dus heb ik besloten om online trouwkaarten bestellen. Ik weet alleen nog niet zo goed waar ik deze kaarten moet gaan bestellen of dat ik langs een drukkerij moet gaan in de buurt. Ik woon in de buurt van Andelst, namelijk in zetten en eerlijk gezegd vind ik het wat veiliger als er zo een drukkerij of iets in de buurt zit. Of de contactpersoon in de buurt woont. Het gaat om het idee ook al is de kans vrij groot dat het niet echt nodig is om er langs te hoeven gaan. Ik vind het gewoon fijn wanneer het bedrijf waar ik mee bezig ben, dichtbij me is. Maar om het juiste bedrijf te vinden ben ik vanuit mijn computer thuis even gaan Googelen.

Googelen op online trouwkaarten bestellen

Ik ging om de juiste drukkerij te vinden, Googelen op online trouwkaarten bestellen. Gelukkig gaven de local results mij een bedrijf in Andelst, zo een 3 kilometer verderop. Namelijk De Familiedrukker. Het bedrijf heeft een grote diversiteit aan trouwkaarten en dat tegen een redelijk lage prijs. Ik heb contact gezocht met De Familiedrukker en allereerst feliciteerden zij mij met mijn aankomende trouwdag. Ik vond dat heel vriendelijk van het personeel. Ik heb wat voorbeelden bekeken en zij hebben mij ook een paar kaarten aangeraden. Gek genoeg hadden ze het niet direct over de duurste kaarten als truc maar hebben zij serieus naar al mijn wensen geholpen. Ik was zo tevreden met de service van De Familiedrukker.

De Familiedrukker

De Familiedrukker heeft mij erg goed geholpen met mijn trouwkaarten. Ze hebben een proefkaart opgestuurd met daarbij de vraag of deze naar wens is. We vonden de service erg goed en hebben heel erg schik van de kaarten. We hebben ook heel veel positief commentaar er op gehad en daarom raden wij ook iedereen De Familiedrukker aan voor zijn/haar (trouw)kaarten.