A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau nodig

Waar vindt ik een incassobureau die voor mij het geld bij de debiteur kan innen. Dat is de vraag die ik mezelf stelde toen ik weer een teleurstelling te voortduren kreeg. Ik had al; last van enkele debiteuren, maar nu zijn er nog een paar bij gekomen. Ik word er gek van. ik wil nu een incassobureau inschakelen. Die voor mij het geld kan innen en dat ik dan weer gewoon aan mijn recht kom. Ik wil mijn geld hebben en wel zo snel mogelijk! Ik ben dus eerst een bedrijf op gaan zoeken die voor mij iets kan betekenen en nog niet zo zeer een incassobureau. Maar juist een bedrijf die mij op andere manieren kan helpen, want het kost altijd zoveel zo’n bureau. Ik ben dus gaan zoeken naar alternatieven, maar iets anders naast het krijgen van tips kreeg ik niet. Ik kreeg tips op het gebied van het bellen van de debiteur en het mailen en het versturen van een brief met betalingsherinneringen naar de debiteur. Lees in deze blog welke maatregelingen ik genomen heb.

Incassobureau zoeken

Ik ben gaan zoeken op incassobureau omdat het zoeken van de alternatieven niks had opgeleverd. Ik ben dus opzoek gegaan naar een bureau die mij kan helpen aan mijn geld en kwam op veel verschillende bureau’s uit. Allemaal willen ze je helpen met het terug innen van het geld waar je recht op hebt. Ik ben in de zoekresultaten van Google gaan kijken en daar kwamen veel bedrijven uit. Ook Incasso Advocaten, waar ik uiteindelijk voor gekozen heb. Ik heb voor hen gekozen omdat zij voor mij het geld innen en het mij dan niks kost. De incassokosten moeten betaald worden door de debiteur. Echt iets waar ik naar opzoek was. Want dan kost het mij gelukkig niet zoveel!

Zoek jij ook een incassobureau die niet veel kost. Neem dan eens een kijkje op incassoadvocaten.nl en neem daar een kijkje voor de mogelijkheden die ze voor jou als bedrijf hebben.