A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren nodig

Voor mijn nieuwe woning heb ik houten vloeren nodig en die vond ik bij Bax Houthandel. Namelijk voor zowel de woonkamer als de eetruimte. Momenteel woon ik nog ergens anders. Maar binnenkort ga ik daar naartoe verhuizen. En ik vind de vloer die er momenteel ligt niet zo netjes meer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar nieuwe houten vloeren. Alleen heb ik daar nog geen ervaring mee. Daarom ben ik in Google gaan zoeken naar een vloerenwinkel hier in de buurt.

Houten vloeren uitkiezen

Toen ik in Google naar houten vloeren ging zoeken, kwam ik al snel Bax Houthandel tegen. Daar las ik dat zij vele verschillende houtsoorten hebben! Omdat ik zelf erg gecharmeerd ben van laminaat, ben ik direct bij dat overzicht gaan kijken. En daar hadden ze laminaat in vele verschillende kleuren! Van zwart en bruin tot en met grijs en wit. Ook stonden er vele voorbeelden bij van waar ze die houten vloeren al hadden gelegd in woonkamers. En eentje leek heel erg veel op hoe ik mijn eigen kamer voor mij zie! Met ongeveer precies dezelfde meubels. Dit vond ik dus een perfect voorbeeld! Daarom heb ik daar nog meer informatie over opgezocht. Ook zag ik dat er daarbinnen ook nog verschillende soorten waren. Zowel krijt achtig als heel ruig en een natuurlijke look. Uiteindelijk heb ik voor die laatste gekozen. En dus in het wit!

Bax Houthandel

Ik heb die houten vloer dan ook besteld. En al snel kwamen ze bij mij langs om alles op te komen meten. Zodoende konden ze mijn vloer op maat gaan maken. En binnen korte tijd kwamen ze hem al in de woonkamer leggen. Het eindresultaat is fantastisch geworden! Iedereen die houten vloeren wilt kopen, kan ik Bax Houthandel dan ook van harte aanbevelen. Voor een lage prijs kwalitatieve houten vloeren. En ook nog eens een uitstekende service.