A brand new year
Image default
Zakelijke dienstverlening

Doelbewust online marketing

Ik ben op zoek naar een online marketing bureau met SEO specialisten, denk hierbij aan Doelbewust online marketing of iets dergelijks. Ik heb namelijk al een tijdje een website maar ik krijg daar redelijk weinig bezoekers op. Ondanks dat ik een zoekwoord heb waar vaak op word gezocht heb ik het idee dat het veel meer kan. Iemand adviseerde mij dan ook om een online marketing bureau in te schakelen. Ik heb dan ook wat research gedaan en het lijkt me inderdaad een zeer verstandige keuze als ik zo een bureau ga inschakelen voor mij. Zij doen het namelijk zo dat zij alles voor jou optimaliseren en dat jij in een bepaalde periode wat hoger komt te staan in een zoekwoord die jij opgeeft.

 

Googelen op online marketing

Ik ben gaan Googelen op online marketing en kwam al vrij snel uit op de website van Doelbewust. Doelbewust doet precies wat er van je wordt gevraagd, namelijk je website hoger in Google kunnen krijgen door middel van SEO. SEO staat ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Dan gaan ze allemaal dingen doen zoals content schrijven en aan de hand daarvan kom je hoger in Google. Ook hebben ze een mooi programma waarbij ze alle posities van klanten bij kunnen houden van de afgelopen periode. Ik heb Doelbewust daarom ingeschakeld. Het lijk me een goed bedrijf met vriendelijk personeel en ik denk dat het wel iets kan worden de komende maanden. Zij hebben dan ook voor mij uitgezocht wel zoekwoord het verstandigst is en daar zijn ze mee aan de slag gegaan.

 

Resultaat

Het resultaat was dat ik na een paar maanden al op nummer 2 stond met mijn zoekwoord! Ik had ook veel meer bezoekers op mijn website dus ook veel meer klanten. Daar wil ik Doelbewust hartelijk voor bedanken. De service was geweldig en ik ben regelmatig op de hoogte gehouden. Ik wil Doelbewust ook zeker bij iedereen aanraden.