A brand new year
Image default
Zakelijk

Met deze spullen richt je jouw thuiskantoor in retro-stijl in

Ben jij ook helemaal gek van die leuke retro-stijl die je tegenwoordig steeds meer in huizen ziet? Voor jou geen strakke, moderne inrichting, maar juist de charme en groovy stijl die bij een retro inrichting past! Heb je deze stijl bijvoorbeeld al in je woonkamer en wil je deze doortrekken naar jouw thuiskantoor? Met deze spullen wordt dat een eitje.

Tweedehands kunst en refurbished printers

Wat helemaal past bij de retro stijl zijn spullen met een verleden of spullen die een tweede leven hebben gekregen. Daarom past tweedehands kunst perfect bij de retro stijl. In deze stijl worden vaak opvallende kleuren gebruikt, daarom zou een tweedehands schilderij in Mondriaan-stijl hier uitstekend bij passen. Een refurbished printer past ook zeker in dit plaatje omdat dit een printer is die een tweede leven heeft gekregen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwart-wit-laserprinter voor A4 afdrukken Bovendien zijn deze kwalitatief net zo goed als nieuwe printers, heb je garantie op je aankoop en kosten ze veel minder dan nieuwe printers. Overigens kun je natuurlijk meerdere kantoorartikelen zoals een leuk pennenbakje en laptop en overige accessoires ook prima tweedehands kopen.

Grafische prints en warme kleuren

Of je nu een behangetje of een bureaustoel in een opvallende grafische print of kleur wilt gebruiken, het past helemaal bij die retro-stijl waar we zo van houden. Het zijn juist de ‘oude’ dingen die jou inspireren. Daarom past vrijwel alles met een retro print zo goed bij deze stijl. Let wel op dat je niet teveel verschillende printjes in jouw thuiskantoor met elkaar mixt, want dit kan zorgen voor een overload aan afleiding. En een color-clash. Meer is daarom niet altijd beter. Je kunt daarom beter voor één of twee verschillende grafische prints kiezen, en de rest van je thuiskantoor accessoires met dezelfde kleuren inrichten.

Voeg een plant toe aan je thuiskantoor

Niets brengt zo snel leven in je kantoorruimte als een levende plant (Een kunstplant mag ook, als je echt geen groene handen hebt). Kies daarom voor een exemplaar met grote bladeren (past bij de retro stijl) of ga juist voor meerdere kleine planten bij elkaar. Het geeft een speels effect door de planten op verschillende hoogtes bij elkaar te plaatsen. Hierdoor krijg je een geheel, en creëer je toch voldoende afwisseling.

Natuurlijke materialen

Hout, kurk en leer zijn materialen die goed passen bij de retro stijl. Leef je uit met verschillende materialen om een afwisselend interieur voor je retro thuiskantoor samen te stellen. Have fun!

 

Gerelateerde artikelen

Een schutting kopen, hier moet je op letten

Kies voor speciaal machinebouw wanneer u echt maatwerk nodig heeft

Onderschat dit niet voor uw webshop