A brand new year
Image default
Zakelijk

Behoorlijk besparen op energie en gas

Behoorlijk besparen op energie en gas

Wil jij behoorlijk besparen op energie en gas? Dan ben je de komende 5 a 10 minuten op het juiste artikel beland. Eerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is John, ik ben één van de energie bespaar adviseurs van Bespaaruni. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf die van mening zijn dat de energiemarkt dermate ingewikkeld in elkaar zit, waardoor de consument veel te veel voor hun energie betaald. Wij proberen hier met ons team verandering in aan te brengen. Overstappen op een nieuwe energiemaatschappij levert je vaak een voordeel op: Je ontvangt vaak een voordeliger tarief, tevens ontvang je vaak een welkoms bonus/actie. Minder gas verbruiken door je verwarming net wat lager te zetten. Elke graad lager qua thermostaat levert je een besparing van ruim 7% op. Wanneer je dus heel het jaar lang de verwarming net 1 a 2 graden lager instelt levert het al gauw honderden euro’s voordeel op. Tegen onnodige kou kun je bijvoorbeeld in plaats van een T-shirt een trui aan doen.

Durf te investeren in Spaarlampen, Ventilatie en isolatie

Wil je serieus besparen dan is het noodzakelijk om ook wat kosten te maken om dit te bereiken. Zo is het vervangen van je gloeilampen door spaar of ledlampen een grote winst. Tevens is goeie isolatie een grote besparingsbron, met name in de herfst en winter. Vergeet tevens niet de ventilatie. U zult wel denken. Maar ventilatie is juist goed. Dit voorkomt vochtophoping, dus houd de lucht fris en droog. Dit is bovendien erg goed voor uw gezondheid.

Durf zo nu en dan eens verder te kijken dan uw huidige energiemaatschappij

Het klinkt natuurlijk heel vertrouwd als u al jaren bij dezelfde aanbieder blijft. Echter betaald u 99.99% zeker tientallen tot honderden euro’s per jaar teveel. Wilt u helemaal vrijblijvend advies betreft uw persoonlijke energiecontract? Dan staan de jongens van Bespaaruni voor je klaar. Maak snel een bel afspraak via www.bespaaruni.nl

Ps. vacature Nijmegen: kom ons callcenter in Nijmegen, Dukenburg versterken. Wij zoeken altijd nieuwe sales tijgers.

 

https://www.bespaaruni.nl