A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Op maat gemaakte galajurk tips en ideeën

Ben je geïnteresseerd in of heb je met je vrienden gepraat over het maken van op maat gemaakte galajurken voor prom night? Veel jonge vrouwen denken na over het krijgen van een op maat gemaakte jurk voor prom night omdat het hen de kans geeft om de jurk van hun dromen te hebben. Maar waar kun je een op maat gemaakte jurk krijgen? Waar moet u rekening mee houden? Blijf lezen voor deze antwoorden en meer!

 

Op maat gemaakte galajurken

Is dit geschikt voor mij?

Als het er op aankomt om een speciaal promokleding op maat voor je te laten bouwen, zijn er natuurlijk voors en tegens die bij je opkomen.

 

Voors:

 

De jurk van je dromen: Afhankelijk van het type ontwerper of winkel waar je naar toe gaat, kun je elk onderdeel van de jurk op maat maken, van de stijl tot de gebruikte draad.

Uniek: als je jurk op maat gemaakt is, hoef je je geen zorgen te maken over de andere meisjes die dezelfde jurk dragen als jij! Je jurk zou een uniek exemplaar zijn dat jij en alleen jij kunt dragen.

Pasvorm: met het op maat maken van een jurk (met name door een winkel en niet door een website), kan de jurk je als een handschoen passen.

nadelen:

 

Prijs: op maat gemaakte galajurken kunnen vaak veel meer kosten dan een jurk die al is gemaakt – vooral afhankelijk van het type materiaal dat u kiest te gebruiken.

Tijd: als u echt een rol wilt spelen in een op maat gemaakte jurk, kan dit een grote investering zijn. Er kunnen meerdere fittingen zijn en andere problemen die zich voordoen.

Dingen om te overwegen

Er zijn een paar dingen die belangrijk zijn om te onthouden bij het zoeken naar een op maat gemaakte jurk.

 

Er zijn twee soorten aangepaste jurken die kunnen worden gemaakt: de eerste is een jurk die volgens uw specificaties aan uw lichaam is gebouwd en de tweede is een jurk die is gemaakt in de kleur en stijl die u mooi vindt. Het verschil tussen de twee is dat de eerste wordt verzorgd door je lichaam, terwijl de tweede wordt verzorgd door wat je wilt. De tweede is ook goedkoper. Denk na over welke je wilt voordat je rondkijkt.

Een meer betaalbare optie voor aangepaste jurken is om een ​​jurk te vinden die je al leuk vindt en om met accessoires en aanpassingen te werken om de jurk meer ‘jij’ te maken. Als je van een jurk houdt, maar niet van kleur, kun je proberen stoffen te vinden die geverfd kunnen worden. Als je de lengte niet leuk vindt, kun je hem altijd omsluiten. Er zijn altijd ideeën die er zijn!

Een andere goedkope optie is om een ​​top en een onderkant te vinden die je leuk vindt en ze samen te voegen om je eigen prom-outfit te maken.

Waar ideeën te krijgen

Het is belangrijk om te weten waar je in geïnteresseerd bent wanneer je een aangepast stuk probeert te krijgen. Veel sites zijn meer dan bereid om een ​​jurk voor je te maken – als je kunt schetsen of beschrijven wat je wilt!

 

Sommige plaatsen waar u ideeën voor uw aangepaste kleding kunt verzamelen:

 

Ga winkelen! Kijk wat winkels hebben en vind waar je van houdt en waar je een hekel aan hebt.

Damesbladen

Modeshows zoals Project Runway of America’s Next Top Model

Bruiloft tijdschriften

Schoonheidswebsites

Waar aangepaste jurken te vinden

Als u op zoek bent naar een aangepast stuk, zijn hier enkele plaatsen om uw zoekopdracht te starten:

 

Lunns maakt je jurk op maat en begeleidt je door het proces. U kunt uw stijlparameters en een budget instellen voordat ze beginnen.

Veaul biedt duizenden galajurken aan op maat gemaakt online.

Mijn Jeanne Couture maakt het ontwerpen van je eigen prom jurk gemakkelijk.

Hoewel June Bridals je niet toestaat met elke stijl te beginnen, kun je de jurk aanpassen aan je exacte kleur- en maatspecificaties.

Veel bruids- en kledingwinkels zijn meer dan bereid om met u samen te werken aan een ontwerp en een jurk. Een mouwloze kledij die net op of onder de knie valt, moet een figuur aanvullen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.beerenondergoed.nl/