A brand new year
Image default
Woningen

Drie renovatietips voor 2021

Het nieuwe jaar staat om de hoek en dit betekent dat de meeste mensen weer tal van goede voornemens hebben bedacht. Bij veel mensen zal een woningrenovatie hoog in deze voornemens staan. Er is in 2020 meer tijd dan ooit in de woningen doorgebracht en hierdoor zijn ook tal van pijnpunten aan het licht gekomen. Doordat er meer tijd in de woningen is doorgebracht, zijn er ook meer potentiële stoor-momenten geweest. Aangezien de bouwmarkten et cetera momenteel gesloten zijn, kun je deze renovatie beter uitstellen tot het nieuwe jaar. In deze blog geven we je drie renovatietips voor het nieuwe jaar!

De keuken

De keuken is een plek waar je dagelijks veel tijd doorbrengt. Dit komt doordat een mens iedere dag moet eten en je dit over het algemeen klaarmaakt in de keuken. Je wilt dan ook dat je keuken mooi is en je je hier op je plek voelt. Als je je eten moet bereiden in een keuken waar jij je niet op je gemak voelt, dan zal het eten gegarandeerd minder lekker smaken. Je kunt de keuken renoveren door nieuw apparatuur aan te schaffen of bijvoorbeeld door de keuken tegels te vervangen.

De badkamer

De badkamer is net als de keuken een plek waar je dagelijks in zult vertoeven. Je bezoekt de badkamer om jezelf te reinigen, dit kan gebeuren onder de douche of bijvoorbeeld door jezelf te scheren of de tanden te poetsen. Als je jezelf reinigt, wil je dit ook doen in een schone en mooie ruimte! Als je bijvoorbeeld hele verouderde badkamertegels hebt, dan zal je je niet zo snel schoon voelen na een bezoek aan de badkamer!

De woonkamer

De woonkamer is het uithangbord van je woning. Hier ontvang je, als het goed is in 2021 weer, gasten in en je wilt dat ook de gasten zich op het gemak voelen. Dit doe je door een mooie en verzorgde woonkamer. Je woonkamer renoveren is vaak een hele dure aangelegenheid, omdat je dan al snel bij een vervanging van de vloer aankomt! De rest van de woonkamer bestaat grotendeels uit meubels en vallen daardoor eerder onder een vervanging dan een renovering.