A brand new year
Image default
Eten en drinken

Vrolijk het nieuwe jaar in

De winter in Nederland is nog lang niet voorbij, maar we kunnen allemaal wel een beetje positiviteit gebruiken. De corona crisis heeft er namelijk hard ingehakt. We kunnen de feestdagen niet spenderen met al onze familie en voor oud en nieuw geldt helaas hetzelfde. Het is daarom belangrijk om positief te blijven. Een gemakkelijke manier om vrolijk het nieuwe jaar te beginnen is door goed en lekker te eten. Zo kom jij snel van die winterdip af!

Goed eten

In deze tijd is het belangrijk dat we allemaal lekker van het leven genieten. Om je lichaam gezond te houden is het daarom belangrijk goed te eten.Er is verschillend voedsel dat erg goed voor je is. We weten natuurlijk allemaal dat we voldoende groente en fruit moeten eten. Daarnaast is het goed om voldoende noten te eten.. De kleine rakkers zitten namelijk boordevol goede vetten en eiwitten.Ook voor vegetariërs is het essentieel om veel noten te eten. Als je geen vlees eet krijg je namelijk niet genoeg selenium binnen. Dit stofje kun je gelukkig makkelijk uit bijvoorbeeld paranoten halen. Daarnaast zijn amandelen één van de gezondste noten ter wereld. Ze zitten tjokvol eiwitten, vezels, magnesium, vitamine E en gezonde vetten. Dus of je nou wel of geen vlees eet, amandelen kopen is dus altijd een goed idee!

Lekker eten

Het is natuurlijk belangrijk om goed en gezond te eten. Maar dat betekent niet dat je jezelf niet eens lekker mag verwennen. Van lekker eten wordt je namelijk ontzettend vrolijk! Verwen jezelf daarom gewoon eens met wat lekkere chocolade

Om straks al helemaal lekker het voorjaar in te gaan kun je al de lekkerste paaschocolade kopen. Wie wordt er nou niet vrolijk van chocola en ander lekkers in de vorm van paashaasjes en kuikentjes? En als je goed en gezond eten wilt combineren kun je natuurlijk gaan voor noten omringd door chocolade. Door deze combinatie heb je en de goede eigenschappen van de noot en natuurlijk de heerlijke chocolade die eromheen zit. Of verwerk de gezonde noten eens in een lekker baksel, zoals bananenbrood of een cake. De mogelijkheden zijn eindeloos!