A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Voelt je huis saai? 4 leuke tips!

Soms is het interieur in huis al een tijdje hetzelfde en dat kan een gevoel van verveling geven. Het is dus helemaal geen luxeprobleem dat je dat verveelde gevoel ervaart. Het geluk is dat je met hier ook snel weer vanaf kan komen. Door dingen te veranderen, voel het al vaak alsof je buiten je comfortzone komt en dat is de ideale remedie tegen verveling in huis.

Muren een andere kleur geven

Hier gaat wel wat tijd in zitten, maar vaak niet eens zoveel geld. Het geeft een ruimte al snel een compleet ander gevoel. Als je dan ook nog wat accessoires erbij koopt in wat ton sur ton kleuren, dan maak je de sfeer direct heel erg anders in huis.

Dingen doen

Verveling in huis kan ook komen, omdat het interieur je niet uitnodigt om dingen te doen. Bedenk wat je graag in huis zou willen doen en hoe je de omgeving zo maakt dat deze uitnodigt dit te gaan doen. Denk hier bijvoorbeeld aan een muziekinstrument gewoon in de kamer zetten, inclusief muziekstandaard. Als je het eerst uit de koffer moet halen, dan is de drempel om het instrument te bespelen vaak al snel groter.

Oosters tapijt

Juist in een modern interieur kan een oosters tapijt verrassend mooi staan. Het breekt saaiheid en geeft karakter aan het huis die je met spullen die modern zijn vormgegeven zelden kunt behalen. Zo’n oosters tapijt is niet alleen leuk voor in de hal, maar ook bijvoorbeeld in de woonkamer. Een oosters tapijt kan ook mooi staan bij de open haard in de buurt.

Weg van huis

Soms zit het geheim niet in een oosters tapijt, soms zit je ook gewoon te veel thuis en moet je er nodig even uit. Een boswandeling, een weekend naar de camping. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Na even weg te zijn geweest, kan thuiskomen dan juist weer extra fijn zijn. En dan voelt het huis niet als verveling maar als een heerlijk rustpunt.

https://www.koremanmaastricht.nl/oosters-tapijt/

Gerelateerde artikelen

Help mijn slot is kapot

Prachtige tuinontwerpen van een hoveniersbedrijf in Roosendaal

Houten vloeren nodig