A brand new year
Image default
Industrie

Ketelplaten van de expert

Als u op zoek bent naar ketelplaten van hoogwaardige kwaliteit, dan moet u een bezoek brengen aan deze experts uit Geldermalsen. U wilt uiteraard uitstekende producten hebben, en dat is uw goed recht. Bij De Jong en Lavino BV. krijgt u deze. Veel van de ketelplaten zijn direct uit voorraad leverbaar en bovendien zijn er tal van opties om deze voor u op maat te laten maken.

Een ruime keuze aan afmetingen

U komt naar deze ervaren specialist voor de allerbeste ketelplaten en een uitstekende dienstverlening. Voor topklasse ketelbouwplaten kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan maten. Deze gaan tot maximaal 14000 mm. De breedte van deze producten is zeer groot. De minimale dikte van de platen is 2000 mm maar kan oplopen tot wel 4000 mm. De diktes van de ketelplaten starten met 4mm en lopen op tot wel 150 mm. Wat de maat ook is waar u naar op zoek bent, bij deze experts in ketelplaten gaat u het geheid vinden. Is er aanvankelijk geen maat die aansluit bij uw wensen? Dan bent u nog steeds in goede handen bij de experts van De Jong en Lavino BV. Laat weten wat de maten zijn die u wenst voor uw project en de medewerkers gaan aan de slag met het maken van een optie op maat.

Op maat gemaakte oplossingen, speciaal voor u

De staalexperts van deze staalgroothandel uit Geldermalsen zet maar al te graag de plaat in elkaar voor uw specifieke project. Als gespecialiseerd bedrijf is dat geen enkele uitdaging om te maken. Zo weet u zeker dat u krijgt waar u naar op zoek bent. Dit bedrijf is bovendien gespecialiseerd in AST / ASME kwaliteiten. Dat is een ander pre van dit bedrijf in de arm nemen als uw partner. Laat aan dit bedrijf weten waar u naar op zoek bent en zij regelen het juiste product voor u.