A brand new year
Image default
Vakantie

Genieten van Nederland

Er is veel te doen in Nederland. Hoewel er eigenlijk vaak zo’n drive lijkt te zijn om vooral naar het buitenland op vakantie te gaan, is het onvoorstelbaar dat Nederland zo gewoontjes lijkt te zijn. Het is hoog tijd dat Nederland de eigen mooie plekjes gaat herwaarderen. Want, Nederland mag dan een klein land zijn: er is genoeg te zien én te doen!

Dagje uit in Venray

Zo is bijvoorbeeld een dagje uit in Venray ontzettend leuk en er is veel natuur te bewonderen. Ten westen van centrum Venray heb je het Odapark en het Vlakwater. Verder is er bij de psychiatrische inrichting Sint-Anna een heel mooi bosrijk gebied. Dit is het Sint-Annabos. Als je een dagje uit in Venray hebt, is dat echt de moeite waard. Kortom? Een dagje uit in Venray is een dikke aanrader!

Slag om Grolle

Er is natuurlijk veel meer te bedenken dan een uitje in Venray. In de Achterhoek is er in het schijnbaar rustige stadje Groenlo ook een mooi evenement. Daar houden ze de zogenaamde ‘Slag om Grolle’. Dat is een megagroot evenement met een internationaal karakter. Hier wordt in de stad de Slag om Grolle uit de Tachtigjarige oorlog nagespeeld. Veel mensen verkleden zich en de stad lijkt dan voor een paar dagen compleet terug in de tijd te zijn gezet. Een indrukwekkend spektakel met een geweldig mooie fakkeltocht van mensen in oude kledij.

Groningen

Groningen wordt tegenwoordig al bijna het nieuwe Amsterdam genoemd. Groningen is een stad die enorm in bloei is en veel te bieden heeft. Wat prettig is aan de provincie Groningen is, dat er ook nog zoveel groen in de omgeving is te bekennen. Dat maakt de stad Groningen ook extra aantrekkelijk. Groningen is een stad die in het verleden nogal eens werd ondergewaardeerd vanwege de ligging. Totaal onterecht want Groningen heeft Europees gezien natuurlijk juist een hele interessante ligging. Dat komt ook nu steeds meer naar voren.

https://autoverhuurdemulder.nl/dagje-uit-in-venray/

Gerelateerde artikelen

Bezienswaardige plekken in Zuid-Limburg

5 tips voor een dagje uit in Kerkrade

Plekken Die Je niet mag missen in Italie