A brand new year
Image default
Woning en Tuin

Haal het licht in huis met schuifpuien

Misschien herkent u het wel, u krijgt uw huis nooit mooi verlicht overdag, altijd blijft het een beetje donker in huis. Als u hier last van heeft, dan heeft u waarschijnlijk geen schuifpuien in uw huis! Omdat de schuifpuien van glas zijn zorgt dit ervoor dat u super veel licht in huis krijgt! Lees snel verder voor alle mogelijkheden!

Waarom kiezen voor schuifpuien?

Zoals u net al heeft kunnen lezen, geven schuifpuien ongelofelijk veel licht in uw huis. Doordat u de schuifpuien helemaal open kunt schuiven haal je als het ware de tuin in huis. Door het vele licht, en omdat je er doorheen kan kijken lijkt uw woning gelijk veel ruimer, wat handig is als u een relatief kleine woning heeft. Omdat u niet te maken heeft met een openstaande deur, scheelt dit ook weer ruimte in huis. Bij Schipper kunt u terecht voor schuifpuien in diverse uitvoeringen, u kunt ze helemaal afstemmen op uw wensen omdat wij een ruime keus hebben in maten en kleuren. De schuifpuien van Schipper zijn altijd voorzien van HR++ glas, wilt u toch liever HR+++ triple glas? Ook dat is geen probleem bij Schipper! Door de goede kwaliteit glas zijn de schuifpuien goed geïsoleerd voor warmte en geluid.

Monteren van de schuifpuien

Het maakt voor ons niet uit hoe groot uw huis is, de schuifpuien worden op maat gemaakt zodat ze altijd perfect in uw woning passen. Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk gebruik wilt maken van de schuifpuien zijn onze monteurs gespecialiseerd in het zetten van schuifpuien. Ook begeleiden zij u in het hele proces, wij denken met u mee van idee tot ontwerp tot oplevering. Het zetten van de schuifpuien duurt maar één dag. Ook kunt u gewoon naar uw werk gaan terwijl onze monteurs de schuifpui gaan plaatsen. Verder hoeft u er helemaal niks aan te doen, zelfs de oude kozijnen worden verwijderd en afgevoerd en uiteraard wordt alles weer netjes opgeruimd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze schuifpuien? Doe inspiratie op in onze ruime showroom, of kijk op de site en vraag daar een vrijblijvende offerte aan zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten!