A brand new year
Image default
Gezondheid

Een ooglidcorrectie? Wat houdt u tegen?

Hangende ogen, tranende ogen, een drukkend gevoel, belemmering van het zicht enz. enz. Klinkt dit herkenbaar en wilt u hier van af? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Een ooglidcorrectie is waarschijnlijk niet nieuw voor u, u heeft er vast wel is van gehoord. Maar wat is dat nou eigenlijk en hoe kan het u helpen? Wilt u antwoord op deze vragen? Lees dan vooral snel verder!

Plastische chirurgie, niks voor u?

Misschien schrikt een ooglidcorrectie u wel af, plastische chirurgie… brr dat is niks voor mij. Maar stel u is voor; u kunt weer goed zien, het drukkende gevoel is weg, u voelt u een stuk mooier en dat allemaal door één simpele ingreep. Dat klinkt dan al veel aangenamer toch? En immers, u blijft dezelfde persoon, alleen dan met een frissere jongere uitstraling!

Een ooglidcorrectie, hoe gaat dat?

Laten we eerst even kort kijken wat een ooglidcorrectie nou eigenlijk is: simpelweg is het het verwijderen van overtollig weefsel bij de (onderste of bovenste) oogleden. Dit gebeurd zeer nauwkeurig zodat het litteken uiteindelijk bijna niet meer te zien is. Een ooglidcorrectie neemt ongeveer een half uur tot anderhalf uur tijd in beslag, dus het is zo gebeurd! Als de operatie klaar is en alles is goed verlopen kan u gewoon weer lekker naar huis om daar verder te herstellen.

De kosten van een ooglidcorrectie

De kosten van een ooglidcorrectie hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld of u een boven ooglid correctie of een onderooglid correctie wil, of u een algehele verdoving wilt of enkel een plaatselijke verdoving en nog veel meer factoren. Om u een persoonlijke kostenindicatie te geven is het het makkelijkst om een afspraak te maken zodat we de kosten kunnen bespreken. Door deze afspraak krijgt u er ook een duidelijker beeld bij omdat het voor u dan ook duidelijk wordt wat wij voor u kunnen betekenen en hoe zo’n ooglidcorrectie nou in zijn werk gaat. Wij garanderen dat u er geen spijt van gaat krijgen!

Dus wat houdt u nog tegen? Maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak op www.ooglift.nl zodat wij het samen met u kunnen bespreken en u ervan kunnen verzekeren dat u er zeker geen spijt van gaat krijgen!

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in onze kliniek!