A brand new year
Image default
Dienstverlening

Starzz Rijschool Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbare rijschool in Delft? Wilt u een rustige en veilige leeromgeving, maar wel in een rap tempo slagen? Stop dan nu met zoeken, bij Rijopleiding Starzz zit u goed. Wij bieden leuke en leerzame lessen voor een lage prijs. Na een rijopleiding bij Starzz rijdt u de sterren van de hemel!

De beste begeleiding

Bij Rijopleiding Starzz vindt u de beste instructeurs voor uzelf of uw kind. De instructeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerd en bij ons aangenomen vanwege hun jarenlange ervaring met rijlessen geven. Zij zijn allen getraind in het persoonlijk begeleiden van hun leerling om het leren voor u zo prettig mogelijk te maken. Iets nieuws leren kan natuurlijk spannend zijn, maar onze instructeurs stellen u snel op uw gemak. Zijn de zenuwen bij u wel heel heftig of heeft u last van faalangst? Dan bent u aan het goede adres; wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Na een proefles mag u zelf aangeven of u een klik heeft met de betreffende instructeur. Hierdoor bent u verzekerd van een aangename leeromgeving, vanaf de eerste les tot aan uw rij-examen.

Wat biedt Starzz Rijschool Delft nog meer?

Bij ons krijgt u niet alleen altijd een gratis proefles van 90 minuten, u ontvangt ook een theorie examen met slagingsgarantie. Wanneer u uw examen de eerste keer niet haalt, dan krijgt u uw tweede poging gratis. Daarbij hebben wij kortgeleden onze collectie auto’s vernieuwd. Dat betekent dat u zult gaan rijden in flitsende en schone kwaliteitsauto’s. Heeft u uw rijbewijs al maar bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Wij bieden ook motorrijles en automaatrijles!

De rijles in Delft

Hoe ziet een rijles bij Rijopleiding Starzz eruit? U wordt met de auto thuis opgehaald door de rij-instructeur en een andere leerling. U mag dan meteen achter het stuur stappen om eerst de voorgaande leerling thuis te brengen. Daarna heeft u anderhalf uur privé les van de instructeur, waarin hij/zij uw rijgedrag observeert, aanwijzingen geeft en natuurlijk vragen beantwoord die u zelf stelt. Alle denkbare verkeerssituaties zullen aan bod komen, op het moment dat u daar klaar voor bent. Geïnteresseerd geraakt? Boek dan nu een gratis proefles op onze website!