A brand new year
Image default
Winkelen

Ben jij al bekend met nicotine zakjes?

Het kan zijn dat je er nog nooit van hebt gehoord, maar daar zal snel verandering in komen. Nicotine zakjes, of nicotine pouches, worden namelijk steeds populairder. Dit is ook niet zo gek; in tegenstelling tot Snus bevatten deze zakjes geen tabak, alleen maar nicotine met een smaakje. Ben je dus op zoek naar een alternatief voor het roken, dan is de stap naar deze zakjes een logische keuze. Vooral als nicotinepleisters niet voldoende zijn, wat vaak het geval is.

Tabak kopen

Tabak kopen in de winkel kan natuurlijk, maar veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een alternatief voor sigaretten of shag. Er zijn veel mensen die een elektrische sigaret hebben geprobeerd, of nog steeds gebruiken, maar ook deze zijn niet zo gezond als eerst werd gedacht. Bovendien kunnen mensen dan nog steeds last hebben van jouw rook, ook al is deze veel minder schadelijk dan bij sigaretten. Wil je pouches proberen ter vervanging van tabak roken? Deze kun je online kopen bij Pouches.eu

Alternatief elektrische sigaret

Een goed alternatief voor de sigaretten of een elektrische sigaret is dan het gebruik van nicotine zakjes. Deze kleine zakjes zijn gevuld met nicotine en een smaak naar keuze, waardoor het een lekkere smaak wordt. Het zakje stop je vervolgens tussen je bovenlip en tandvlees in. Je hoeft dus geen sigaret meer vast te houden waardoor je vingers gaan stinken, maar daarnaast hebben mensen ook geen last meer van jouw rook. Wil je meer informatie? Klik hier.

Hoeveelheid aan te passen

Ook wanneer je wilt stoppen met roken zijn deze zakjes aan te raden. Dit komt ten eerste natuurlijk omdat er geen tabak in zit, maar ook omdat je de hoeveelheid nicotine zelf kunt bepalen. Van de vele verschillende smaken zijn vaak een aantal varianten verkrijgbaar. De ene heeft een grote hoeveelheid nicotine net als bij en sigaret, maar er zitten ook zakjes bij waar bijna geen nicotine meer in zit. Op die manier kun jij je verslaving dus heel makkelijk verminderen!

https://pouches.eu/