A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Dakkoffer huren voor de autovakantie

Ben je er tijdens het inpakken achter gekomen dat je net niet alles meekrijgt in de auto? Dat is ontzettend vervelend want normaal zou dat betekenen dat je spullen thuis moet laten die je eigenlijk mee zou willen nemen. Maar je zou ook voor een dakdrager kunnen kiezen. Koop je deze nieuw, dan kost dat je waarschijnlijk veel geld, en niet iedereen kan of wil dat eraan uitgeven. Gelukkig kun je tegenwoordig ook gewoon een dakkoffer huren.

Dakkoffer verhuur voor de auto

Een goede dakkoffer zorgt ervoor dat jij alle spullen mee kan nemen die nodig zijn voor de vakantie. Deze koffers zijn veilig en zorgen daarnaast voor een goede bescherming van je spullen. Er zijn dakkoffers te huur van 300 tot en met 500 liter, en met een laadvermogen van 50 tot 70 kilo. Daarnaast is het ook mogelijk snowboards en ski’s mee te nemen in een dakkoffer vanaf 400 liter. Ideaal dus, wanneer jullie op wintersport gaan. Het huren van een dakkoffer scheelt niet alleen in de kosten, maar ook in de opslag en montage. Je hebt namelijk geen extra opslag nodig om de koffer in weg te leggen na de vakantie en het monteren hoef je ook niet zelf te doen.

Tarieven voor het huren

Wil je een dakkoffer gaan huren, dan zit zowel het monteren als het demonteren bij de prijs inbegrepen. Het monteren gebeurt op locatie in de regio Oosterhout. Je betaalt voor het huren altijd een starttarief. Hoe hoog dit tarief is, hangt af van de grootte van de dakkoffer. Dit varieert van €40 tot €64 euro. Daarnaast betaal je een bepaald bedrag per dag. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Ook hierbij hangen de prijzen weer af van de grootte van de koffer maar ook van het aantal dagen dat je de koffer wilt huren.

Dakkoffer tips van de ANWB

https://optimaalreiscomfort.nl/