Webdesign Amersfoort

Recent was ik op zoek naar webdesign Amersfoort omdat ik graag een website laten maken wil voor mijn nieuwe bedrijf en ik zat te denken aan SiteToGo.nl. Ik weet eigenlijk niet bij welk bedrijf ik een site moet laten maken want ik heb veel goede ideeen maar ik weet dan weer niet welk webdesignbureau mijn plannen kan realiseren. Ik heb veel verschillende bedrijven bekeken maar samen met een aantal collega’s ben ik er nog niet uitgekomen welk bedrijf we nu gaan kiezen. Daarom ben ik op een andere manier gaan zoeken in de hoop dat ik nu wel een goede kan vinden. Een die mij kan helpen van een afstand maar ook bereid is om face to face contact aan wilt gaan om het een en ander te overleggen en of bespreken of presenteren van een nieuwe site. Hoe alles te werk is gegaan lees je in dit blogje.

Zoeken op webdesign Amersfoort

Ik ben allereerst maar gaan zoeken op webdesign Amersfoort. Dit deed ik via Google. Dit leek mij namelijk de beste optie om een goed bedrijf te vinden die goedkoop een mooie website kan maken. Ik kwam al vrij snel op de website van SiteToGo.nl. Zij meldden direct dat het maken van een website 450 euro kost volgens een bepaalde template. Een template wilt zeggen dat het een standaard opmaak is die zij vervolgens in kleur kunnen veranderen en de tekst voor je kunnen invoeren. Ik heb contact gezocht met sitetogo en ze zijn meteen voor mij aan de slag gegaan. We hebben het een en ander besproken over hoe alles er uit moet komen te zien en het gaat de goede kant op.

SiteToGo.nl

SiteToGo.nl heeft voor mij een hele mooie website gemaakt voor een goedkope prijs. Ook de service na de website is ook zeer goed. Ze helpen je altijd vriendelijk met eventuele vragen en stellen vragen ook zeer op prijs. Mocht je ook goedkoop een website willen laten maken? Dan kan je zeker terecht bij SiteToGo.nl.