A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Terrasopslag (lounge)meubilair voor horeca, huur een Boobox mobiele opslagbox!

 

Lelijke terrassen behoren tot het verleden. Veel horecaondernemers maken tegenwoordig handiger gebruik van het terras om meer klanten te krijgen. Niets is meer te gek om een bezoeker het zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de gewonere cafés en zelfs cafetaria’s plaatsen al loungemeubilair om een sfeervol terras te creëren voor de klanten.

Door gastvrijheidsbeleving meer omzet

In een gastvrije omgeving voelen mensen zich snel thuis. Ze spenderen ook meer omdat ze langer blijven zitten. Omdat je terras en je horecameubilair er uitnodigend uitziet komen ze hoogstwaarschijnlijk ook graag nog eens terug. Bij je horecaconcept is dus het type meubilair van invloed op de uitstraling van je zaak en het gedrag van je klanten. Makkelijke, goedkope stapelbare plastic stoelen en tafeltjes behoren tot het verleden. Er valt vanaf het voorjaar tot in het najaar veel meer omzet te verdienen met een terras voorzien van mooi (lounge)meubilair.

Opslag van horeca (lounge)meubilair in de winter

Denk je meteen aan extra kosten voor de winteropslag? Je draait zeer waarschijnlijk met mooi en gezellig terrasmeubilair in het voorjaar en zomer veel meer omzet. Je krijgt meer klanten die langer blijven hangen en meer geld uitgeven. De kosten voor winteropslag staan niet in verhouding met de extra inkomsten die je in de rest van het jaar verdient. Goedkope opslagruimte Maastricht nodig voor je horecaterras? Maak gebruik van de opslagservice van BOOBOX en laat mobiele opslagboxen bezorgen pal voor de deur van je restaurant of café. Voor een paar uur plaatsen van BOOBOX-opslagboxen heb je geen vergunning nodig. Je hoeft dus verder niets te regelen. Wanneer jij dat wilt worden de opslagboxen bezorgd, opgeslagen en retourbezorgd.

Terrasopslag voor horeca, hoe werkt dat?

Op de website van BOOBOX bestel je 24/7 heel gemakkelijk je opslagboxen. Een BOOBOX heeft een inhoud van ongeveer 7,5 m3. en past precies op het parkeervak van 1 personenauto. Door heel Limburg en delen van Noord-Brabant worden de opslagboxen bezorgd, gehaald en opgeslagen. Het enige wat je zelf doet is het inladen van je horecameubilair. Heb je je terrasmeubilair na de winter weer nodig? Plan je retouropdracht eenvoudig online en BOOBOX levert de opslagboxen met terrasmeubilair weer voor de deur van je cafetaria, café of restaurant. Jij doet alleen uitladen.

Terrasopslag voor horeca, wat kost dat?

BOOBOX bezorgt opslagruimte, regelt de opslag, en verzorgt het transport van en naar je restaurant, café of cafetaria. Je bespaart meteen al kosten op de huur van een aanhanger of verhuiswagen. Maar je bespaart ook op benzinekosten en je kostbare tijd. Je zelf hoeft immers niet heen- en terug te rijden naar de opslag. Opslagruimte Maastricht nodig voor je horecaterras? Je huurt al een opslagbox van BOOBOX vanaf € 69,- per maand!

Meer weten over winter- en/of zomeropslag bij BOOBOX? Benieuwd naar de mogelijkheden bij BOOBOX opslagservice? Lees op www.boobox.nl hoe goedkoop en eenvoudig opslag bij BOOBOX is. Twijfel je nog over een bestelling? Vraag dan eerst heel eenvoudig en makkelijk een onlineofferte aan. Zijn je wensen of situatie afwijkend? Neem gerust contact op met BOOBOX via 0475-476319 of stuur een mailtje naar info@boobox.nl

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/

Gerelateerde artikelen

Hoe vind je een professionele taxi?

Pakketjes snel & veilig versturen

Taxi Doetinchem van/naar Schiphol