A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Kamperen maar dan makkelijker

Op reis gaan is voor iedereen anders. De één wil graag zo weinig mogelijk luxe en tijd om zich helemaal terug te trekken in de natuur. De ander is niet vies van een beetje luxe en houdt wel van een paar dingetjes die het kamperen wat makkelijker maken. Er zijn een heleboel gadgets uitgevonden speciaal voor mensen die die luxe niet willen missen tijdens het kamperen. Soms is het best fijn om een beetje geholpen te worden in de brute buitenwereld. 

Laten we hopen dat het nooit gebeurd, maar mocht je ooit verdwalen zijn er een paar dingen die je kans op overleven een stuk groter maken. Als je gewoon in Nederland blijft is dit natuurlijk helemaal niet nodig, maar als je ergens in een groot land bent, op een plek waar weinig of geen mensen wonen, is het toch handig om dit te hebben. Er bestaat een rietje die je in vuil water kan stoppen en terwijl je drinkt, filtert het rietje alle slechte stoffen uit het water zo dat het veilig is om te drinken. Water is cruciaal om te overleven. 

Is survivallen niet helemaal jouw ding en sta je liever op een camping, dan is de volgende gadget misschien wel iets om over na te denken. Iedereen weet hoe moeilijk het kan zijn om je camper in dat kleine kampeer plekje te krijgen. Je ziet net niet goed waar je heen gaat en je eindigt altijd een keer halverwege de plek van je buurman. Zoek eens op internet naar een achteruitrijcamera draadloos. Deze zijn er in alle verschillende soorten en maten en dus ook voor campers. Zo zie je precies waar je bent en welke kant je op moet om je camper perfect dat kleine plekje in te manoeuvreren. Zo’n achteruitrijcamera set hoeft helemaal niet veel te kosten, maar je hebt er op zeker plezier van. 

https://www.vanzwitserland.nl/