A brand new year
Image default
Verbouwen

Uiterst tevreden van mijn recent geplaatste aluminium ramen door Peeters!

Recent hebben de specialisten van Peeters aluminium ramen bij me geplaatst. We zijn nu een paar maanden verder en ik moet zeggen: ik ben er uiterst tevreden van. Zelf had ik enkel de voorkeur voor veel lichtinval en vervolgens zijn de specialisten van Peeters beginnen meedenken. Zo zijn we uiteindelijk bij een grote aluminium raampartijen terecht gekomen die onmiddellijk in het oog springen, een enorme meerwaarde voor mijn woning geeft en voor ontzettend veel lichtinval zorgt. Ik geef het eerlijk toe, de specialisten van Peeters hebben me moeten overtuigen over de voordelen van aluminium ramen. Achteraf moet ik toegeven dat dit inderdaad een geweldige keuze is.

Bovendien viel de kostprijs al bij al nog mee. Technisch ken ik er helemaal niets van, maar ik moet zeggen dat ze heel mooi ogen en dat de aluminium ramen veel beter isoleren dan vroeger. Al mijn bezwaren werden tijdens de persoonlijke gesprekken weerlegd en nu ben ik uiterst tevreden dat ik voor de aluminium ramen van Peeters heb gekozen.

Peeters, de geknipte partner voor je alu ramen en deuren

Waarom we voor Peeters hebben gekozen? Dat is een goede vraag, we wisten immers in de beginfase niet eens dat ze gespecialiseerd zijn in alu ramen. Ze zijn ons aangeraden door een kennis en vanaf moment één was er een klik. Ze steken veel tijd in de communicatie, denken met je mee en hanteren scherpe prijzen.

Al snel waren wij ervan overtuigd dat ze de geknipte partij waren voor ons project. Toen ze met het idee van de grote glaspartijen op de proppen kwamen, stonden we daar niet echt voor open, maar ze hebben ons met de juiste argumenten toch kunnen overtuigen. Nu blijkt dat ze het inderdaad bij het rechte eind hadden. Aluminium ramen zijn top.

Wens je zelf eens met de raamspecialisten van Peeters aan tafel te zitten, dan kunnen we dat zeker aanbevelen. Het zijn toppers in hun vak en vertellen je met plezier alles over aluminium en de vele voordelen ervan. Laat je goed informeren en kom anders gerust eens ons resultaat bekijken. Wil je een woning die uitstekend geïsoleerd is, vraag dan vandaag nog je offerte aan voor je alu ramen. Een verstandige beslissing!

https://www.peeters.com/alu-ramen