A brand new year
Image default
Vakantie

Rondreis Israël

Afgelopen zomer heb ik met Israël Idoed reizen een rondreis Israël gemaakt. Al jaren wil ik graag een reis maken door Israël dit omdat ik graag het mooie, aan geschiedenis rijke, landschap wil gaan zien. Enkele maanden voordat ik de reis gemaakt heb ging ik zoeken via internet. Ik had geen idee waar ik de reisorganisatie kon vinden welke ik naar opzoek was. In deze blog vertel ik welke reisorganisatie ik heb gevonden en waarom ik deze organisatie gekozen heb!  

Googelen op rondreis Israël

Ik ben gaan Googelen op rondreis Israël, en kwam verschillende reisorganisaties tegen. Maar allemaal voldeden ze niet aan het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Ik ben na wat zoekwerk uitgekomen bij rondreis Israël bij Israël Idoed reizen. Ik vond voordat ik Israël Idoed reizen allemaal niet Christelijke reisorganisaties tegen. Maar Israël Idoed reizen is wel een Christelijke reisorganisatie. Op de website stonden allerlei verschillende reizen, met allemaal verschillende bestemmingen en doeleinden. Deze varieerde van Jeruzalem naar het Meer van Galilea. Op de website heb ik verschillende reviews gelezen en daardoor ben ik overtuigd. Dit is precies de reis waar ik naar opzoek was. Ik stuurde een mailtje met de vraag voor meer informatie over de reizen en dat ik zeker geïnteresseerd ben als het programma een beetje aansluit op mijn wensen!

Israël Idoed Reizen

Een aantal dagen later kreeg ik een mailtje terug en ontving ik het programma van de rondreis Israël. En deze was super interessant en sloot aan op alle wensen. Ik heb besloten de reis te gaan maken en dus te gaan boeken bij rondreis Israël bij Idoed reizen. Een aantal maanden na boeking ging ik samen met een groep onbekende voor 11 dagen naar Israël en heb super leuke ervaringen mee gemaakt. Ik heb mooie gesprekken gehad, heb mooie, aan geschiedenis rijke, landschappen gezien en heb een ervaring dat ik nooit meer van mijn leven zal vergeten!