A brand new year
Image default
Dienstverlening

Trouwfilm laten maken

We gaan binnenkort een trouwfilm laten maken van de bruiloft. Wij weten alleen nog niet welk persoon of welk bedrijf zo een film voor ons kan maken. Wij gaan binnenkort trouwen en hebben al het een en ander geregeld, alleen willen wij nog iemand hebben die het voor ons kan filmen. Om het zelf te doen is natuurlijk ook geen goed idee want je moet tenslotte zelf trouwen. Wij willen graag een professionele trouwfilm laten maken door een bedrijf die daar gespecialiseerd in is. Mocht je misschien nog tips hebben voor een bedrijf die daar goed in is of misschien wel een persoon kennen die een specialist is in trouwfilms maken, dan verneem ik dat graag van jou of van die persoon in een reactie onder dit blogje.

 

Wie gaat de film maken?

Wij vroegen ons vanaf het begin natuurlijk al af: Wie gaat de film maken? Wij zijn op Google gaan zoeken en we vonden daar al vrij snel de website van ArtVideo. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van trouwfilms en/of bedrijfsfilms. Je kunt daar zelfs ook je trouwauto huren, namelijk een replica van de Porsche Speedster 356 met genoeg ruimte voor 2 personen inclusief jurk. Wij hebben contact gezocht met het bedrijf en allereerst feliciteerden ze ons dat we gaan trouwen. Ten tweede leek het ze erg leuk om voor ons een trouwfilm te maken. Ze vroegen of wij even langs hen wilden komen om het een en ander te bespreken en hoe de stijl van de film er uit moest komen te zien, zodat ze op alles goed voorbereid waren.

 

De trouwfilm

Na het trouwen hebben wij de trouwfilm teruggekeken, en wat een plaatje! Het resultaat is echt geweldig. Wij willen ArtVideo hartelijk bedanken voor het maken van dit mooie filmpje. We zullen hem met trots aan iedereen laten zien en hen daarbij zeker aanbevelen.