A brand new year
Image default
Vakantie

Lekker ontspannen op een vakantiepark in Overijssel

We hebben het allemaal lekker druk. We zijn ambitieus en willen verder komen in het leven. Dus werken we keihard. Maar je kunt niet de hele tijd “aan” staan. Soms moet je eventjes de tijd nemen om te ontspannen. Even pas op de plaats en genieten van het goede van het leven.

Om te kunnen genieten van een korte break of een langere vakantie heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: een fijne omgeving waarin wat te beleven valt en een fijne plek om te verblijven. Dat maakt een vakantiepark in Overijssel tot de perfecte bestemming.

Altijd wat te beleven in Overijssel

Op VisitOost.nl hebben we een tiental vakantieparken voor je op een rijtje gezet die elk op een unieke wijze verleiden tot een (langer) verblijf. Nou ja, ze hebben wel iets met elkaar gemeen, want elk van de parken heeft een fijn zwembad. En ze liggen midden tussen de toeristische attracties.

Overijssel is een enorm veelzijdige provincie, waardoor je elke dag iets anders kunt beleven. Zo wissel je een bezoek aan het Venetië van het Noorden (Giethoorn) af met een dagje vol spanning in Hellendoorn, om de dag erna heerlijk te fietsen door prachtige natuurgebieden.

Variatie in vakantieparken in Overijssel

De vakantieparken hebben, ondanks de overeenkomsten, elk heel duidelijk een eigen karakter. Het ene vakantiepark is groot en compleet, terwijl bij het andere de nadruk op kleinschaligheid ligt. Een aantal parken is volledig gericht op kinderen, terwijl andere parken meer nadruk leggen op de rust.

Er zijn vakantieparken met een heel specifiek, zoals het paarden-vakantiepark Lourenshoeve in Den Ham, of Ponyparkcity in Collendoorn. Andere parken draaien om de natuurbeleving, zoals natuurcamping De Lemeler Esch of het aan de heide grenzende Landalpark De Vlegge. Liever meer luxe? In Rijssen staat een bungalowpark met huisjes aan het water. Of reserveer een villa in een van de villawijken.

De variatie is enorm, en er is een vakantiepark voor elke smaak en elke portemonnee in Overijssel. Eigenlijk zou je ze allemaal een keer moeten bezoeken. Je bent in Overijssel ieder geval van harte welkom!

https://www.visitoost.nl