A brand new year
Image default
Vakantie

Ieder zijn hotel in Twente

Twente is een fascinerende regio. Door de vele en grote natuurgebieden, de uitgestrekte landgoederen en de vele monumentale dorpen en stadjes is het makkelijk om te vergeten dat je “gewoon” in Nederland bent.

Wandelen en fietsen in Twente

Om de natuur optimaal te beleven is het aan te raden om de wandelschoenen aan te trekken of de fiets te pakken. Vanuit de auto kun je weliswaar veel kilometers maken, maar het landschap raast aan je voorbij, waardoor je het niet helemaal kunt ervaren.

Twente staat bekend om haar uitgebreide netwerk aan fiets- en wandelpaden die je uitnodigen om de regio te verkennen. De vele paden lopen kriskras door de regio, waardoor je elke dag een andere route kunt verkennen. Met ruim 2500 km aan fietspaden en een groot aantal wandelroutes is de keuze enorm. Wij moeten de eerste man of vrouw die ze allemaal heeft afgelegd in ieder geval nog ontmoeten.

Stedentrips

Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan een van de steden, stadjes en dorpen in de regio. Het is heerlijk shoppen op een van de vele markten, de musea bieden een interessant kijkje op het heden, verleden en de toekomst en het culturele aanbod is verrassend.

Boek een hotel in Twente

In Twente is zoveel te doen, dat je aan een dag niet genoeg hebt. Gelukkig is het aanbod aan hotels net zo divers als het landschap en de attracties. Of je nu de hand op de knip moet houden, of wilt baden in luxe, er is voor ieder budget een hotel. Wij zeggen altijd: Zeeuwse meisjes én Delfzijlse diva’s vinden hier het beste van het beste.

Om je te helpen een keuze te maken hebben we een aantal hotels voor je geselecteerd. Op www.visittwente.nl zie je in een oogopslag dat er ook voor jou een leuke accommodatie tussen zit.

Kom jij binnenkort kennismaken met de befaamde Twentse gastvrijheid? We verwelkomen je graag!

https://www.visittwente.nl/overnachten/hotels-twente-/