A brand new year
Image default
Tuin en buitenleven

Kunsthaag fraaie decoratie voor interieur en buitenleven

De Kunsthaag in het interieur zult u nu afvragen, jazeker. De Kunsthaag is daar namelijk heel  erg geschikt voor en de kunsthaag is steeds meer te zien binnenshuis. Niet alleen voor in de tuin, terras, aan de schutting. Nee, binnen zal de Kunsthaag zeker tot zijn recht komen.

Meer te zien in het interieur

In het interieur is groen trending en je ziet steeds meer groentinten, evenals junglestyle. Het staat mooi fris en vrolijk. Groen ontspant en is sfeerverhogend. Haal het buitenleven naar binnen en geniet meer.

In Winkels, Bij exposities, beurzen en op de luchthaven wordt veel gebruik gemaakt van kunsthagen in junglestyle dit staat ontzettend fris en je voelt je meteen op je gemakt bij het zien van al dat gezellige groen.

Kunsthaag op de thuiswerkplek

Je wilt toch ook wel een gezellige thuiswerkplek? Dit kan je dan simpelweg zelf monteren met de Kunsthaag. Er is meteen resultaat en je hoeft niet te wachten tot er iets groeit. Steek er een aantal kunstbloemen en of kunstplanten bij en het wordt een nog vrolijker geheel.

Duurzaam en Kostenbesparend

Een van de vele Voordelen is is dat het onderhoudsarm is, geen rommel, geen water geven en dus ook geen dure tuinman. Helemaal duurzaam en kostenbesparend. Je kan de haag naar elk gewenst oppervlak passend maken. Kleiner maken door te knippen of te snijden en aan elkaar koppelen met een bundelband. Schoonmaken kan je doen door voorzichtig met een stofdoekje reinigen of een duster.

Een ander voordeel van het plaatsen van een Kunsthaag is je meteen nare bijgeluiden weghaalt dus een betere akoustiek hiermee krijgt. De haag blijft het hele jaar groen en is direct meteen heel erg gezellig.

De voordelen van een kunsthaag

  • Direct resultaat
  • Geen tuinman nodig
  • Zelf eenvoudig installeren
  • Je eigen junglesfeer maken
  • Naar elk gewenst oppervlak passend te maken
  • Leuk met kunstbloemen en/of kunstplanten

KunsthaagEU heeft vast wel een oplossing voor jou interieur. De kunsthagen zijn 24 / 7 te bekijken en te bestellen in de webshop van www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/