A brand new year
Image default
Auto’s en Motoren

Tijdelijke parkeergarage Strijp-S in Eindhoven krijgt een nieuw leven

Verantwoord omgaan met milieu, mensen, energie en grondstoffen. Dat is waar EZ Park grote waarde aan hecht. Circulariteit en duurzaamheid spelen daarbij een cruciale factoren. 

Van parkeerprobleem naar parkeerplan

Een flexibele parkeeroplossing is een perfecte oplossing zodra u een tekort heeft aan autoparkeerplaatsen. Niet iedereen durft namelijk direct het besluit te nemen om definitief voor een betonnen garage te kiezen. Of denk aan de behorende financiële lasten voor de komende decennia. Of wat als automatisering ervoor zorgt dat u in de toekomst al deze parkeergarages niet meer nodig heeft? Dan is een flexibele parkeeroplossing met een tijdelijke parkeergarage het antwoord. Dit is een duurzame parkeergarage die niet alleen herbruikbaar is, maar ook op ieder gewenst moment aangepast kan worden naar meer of juist minder parkeermogelijkheden. Zo proberen we onze visie op duurzaamheid en circulaire economie zoveel mogelijk te inspireren en te ondersteunen! Een tijdelijke parkeergarage Strijp-S is daar een goed voorbeeld van.

EZ Park steunt de circulaire economie

De parkeergarage vindt haar oorsprong in Utrecht, waar EZ Park de garage destijds heeft opgekocht en gedemonteerd. Deze garage hebben we een tweede leven gegeven op het oude Philips terrein Strijp-S in Eindhoven, waar het al enige tijd dienst deed als tijdelijke stalling. Maar dit keer komt er ook een nieuwe garagebestemming bij. De parkeerplaats is weer helemaal gesloopt, kan elders in Nederland gebouwd worden en gaat een derde leven beleven. Een prachtig voorbeeld uit circulair oogpunt!

Snel en eenvoudig te demonteren

Een parkeergarage bouwen is op deze manier niet alleen makkelijk, ook zijn ze volledig te hergebruiken recyclen. De modulaire opbouw in standaardelementen heeft als voordeel dat uitbreidingen en wijzigingen snel kunnen worden doorgevoerd. Gedurende het bouwproject, nemen we al het werk bij u uit handen en denken we mee over exploitatie en beheer.

 

https://ezpark.nl/ez-park/oplossingen/tijdelijke-parkeergarage

Gerelateerde artikelen

A Brand New Fiat

Veel gemaakte fouten tijdens een rijles

Kies voor de goedkope rijlessen Utrecht