A brand new year
Image default
Sport

De werkzame ingrediënten in de Sterrenstof Pre workout

Veel sporters zijn niet bekend met de werkzame ingrediënten in een pre workout. Daarom gaan we in deze blog dieper in op de werkzame ingrediënten van de Sterrenstof Pre workout. Je zal dan precies zien welke werking elk ingrediënt heeft en welk effect dit heeft tijdens jouw workout.

De Cafeïne in de Sterrenstof Pre workout geeft een oppeppend gevoel en zorgt voor meer energie en focus tijdens je training. Ook bevat de formule Beta alanine. Beta alanine activeert de aanmaak van carnosine. De werking van carnosine neutraliseert melkzuur. Melkzuur ontstaat wanneer je spieren vaak samenspannen en je intensief traint. Hierdoor neemt je uithoudingsvermogen toe. De L-Citrulline DL-Malate 2:1 helpt bij het herstelproces. Vermoeidheid wordt tegengegaan en het herstel van het lichaam verloopt beter. L-Tyrosine is een sterk en belangrijk aminozuur. Het helpt bij het verliezen van vet, zorgt voor een betere stemming en het stimuleert de aanmaak van groeihormoon.

Taurine zorgt voor een betere doorbloeding en vergroot het uithoudingsvermogen. De belangrijkste werking van L-Arginine is dat het de bloedvaten verwijdt waardoor je uithoudingsvermogen wordt vergroot.

Deze Pre workout van Sterrenstof is verkrijgbaar in drie smaken: Cherry, Peach en Pineapple. Hiervan is bekend dat het vooral fruitige smaken zijn die makkelijk zijn weg te drinken. Verschillende klanten omschrijven het zelfs als een lekker vruchtensapje voor hun training. Het geeft veel meer energie, betere focus en de sporters kunnen langer doortrainen. Dit laatste heeft een positief effect op de vetverbranding: er wordt meer bewogen dus meer verbrand.

Er wordt aangeraden om ongeveer 1 serving in te nemen 10 minuten vóór je workout begint. Na een tijdje kan het zijn dat je lichaam langzaam went aan de hoeveelheid die je binnenkrijgt. Veel sporters kiezen er op dat moment voor om iets meer dan 1 serving te nemen. Ze bereiken dan het gewenste effect van de Sterrenstof Pre workout. De zachte poeder wordt gemend met 250ml water in een flesje of shake beker. Deze Sterrenstof Pre workout is te koop voor 29,95 en bevat 30 tot 40 servings. Je zou hier dus makkelijk een maand mee kunnen doen!