A brand new year
Image default
Onderwijs

Rijschool Nieuwegein

Rijschool Snel is gevestigd in Nieuwegein en heeft kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en goede service. Rijschool Snel geeft jarenlang rijles in Nieuwegein, Utrecht, Houten, Ijsselstein, Vianen, Zeist, Woerden, Bilthoven, Maarssen, De Meern, Vleuten en omgeving.

Samen met je vaste instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plannen we het examen. De praktijklessen duren 50 minuten. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen. Je wordt van huis of van een andere plaats opgehaald en teruggebracht. Je rijdt tijdens het lessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. De lesauto is rookvrij en voorzien van de modernste technieken zoals ABS, airconditioning en cruise control.

De lesuren worden helemaal aan jou aangepast, veel leerlingen willen langer achter elkaar rijden zodat je veel meer ervaring opdoet. Heel gunstig is dan dat je niet hoeft te wennen aan de auto, in tegenstelling tot maar 1 les per week te rijden, waardoor er meer tijd is om het nieuwe lesonderdeel te leren. De lestijden zijn heel flexibel, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds maar ook in het weekend kan er gereden worden. In overleg zelfs op zondag.

De vorderingen worden bijgehouden op een leskaart zodat je gestructureerd wordt voorbereid op het praktijkexamen en je zelf ook zicht hebt op het verloop van de rijopleiding.

 

 

http://www.rijschoolsnel.nl