A brand new year
Image default
Mode en Kleding

Maak uw Joseph Ribkoff outfit tot in de puntjes af met accessoires

Joseph Ribkoff, Marc Cain en andere modehuizen waarvan u een breed aanbod bij Penninkhof vindt, bieden u precies de look waar u naar op zoek bent. Als moderne vrouw die midden in het leven staat, draagt u graag mode die zowel trendy als klassiek en persoonlijk is. De vrouwelijke ontwerpen, perfecte pasvormen en verrassende designs van een modehuis als Joseph Ribkoff maken dat u zich kunt onderscheiden van de rest. Met de accessoires die u tevens bij Penninkhof vindt, maakt u het plaatje helemaal compleet.

Oog voor detail

Wilt u de puntjes op de i zetten en uw look perfectioneren? Dan richt u zich na het uitkiezen van de juiste kleding op de accessoires. Kiest u voor kleding met een sterk aanwezige print of kleuren, dan doet u er goed aan om de accessoires rustig te houden. Zo voegt u details toe, zonder dat het een te bont geheel wordt. Daartegenover staat dat een ingetogen look, bijvoorbeeld door het dragen van effen kleuren en kledingstukken zonder al te veel details, met wat meer aanwezige accessoires gecombineerd kan worden. Beiden vindt u bij Penninkhof.

Accessoires horen erbij

Veel vrouwen staan er niet bij stil, maar wanneer u kiest voor accessoires van Joseph Ribkoff, Marc Cain of andere ontwerpers, bent u daar een uitzondering op. U weet dat de details die u toevoegt het beste in uw look naar boven halen en dat dat niet alleen voor feestelijke gelegenheden geldt. Want waarom zou een moderne dame niet tot in de puntjes verzorgd de deur uitgaan wanneer ze in de stad koffiedrinkt met vriendinnen, een wandeling maakt in het park of achter haar bureau plaatsneemt? U begrijpt het; accessoires kunnen altijd en overal.

Het meest uitgebreide assortiment accessoires bij Penninkhof

Ongeacht de manier waarop u zich graag kleedt of de reden waarvoor u de deur uitgaat; Penninkhof heeft een bijzonder breed online aanbod aan accessoires en andere mode items. Uw outfit van Marc Cain, Joseph Ribkoff, ML Collections, Evaluna of Annette Görtz maakt u hier eenvoudig compleet. U vindt op de website accessoires voor zowel zakelijke en feestelijke aangelegenheden als voor de ‘gewone’, dagelijkse momenten. Het assortiment wordt net zo vaak geüpdate als de kledingcollectie, waardoor u ervan uit kunt gaan dat u altijd volgens de laatste mode winkelt.