A brand new year
Image default
Beauty en verzorging

Verwen je voeten met een pedicure

 

Vaak besteden we genoeg tijd aan onze handen, doen we een leuk kleurtje op onze nagels maar vergeten we onze voeten. Ja, wel lakken onze nagels, maar echt de voeten goed verzorgen, dat vergeten we vaak. Een pedicure in Enschede is dan ook een verwend momentje voor de voeten. En voor jezelf natuurlijk.

Heerlijk je voeten verwennen

 Even je voeten laten verwennen kan met een pedicure in Enschede. Een behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, eventueel eelt snijden en/of likdoorns verwijderen, het dunner vrezen van verdikte (schimmel/kalk) nagels, het polijsten van de nagels, glad frezen van uw hielen, schoonmaken van de nagelomgeving en een korte voetenmassage met verzorgende en hydraterende crème. Na afloop van deze behandeling zijn uw voeten helemaal glad en zacht. Ook komt er een vrolijk kleurtje op de teennagels zodat je voeten zomerproof zijn. Deze pedicure in Enschede is echt aan te raden. Ook is het aan te raden om deze behandeling om de paar maanden te laten uitvoeren.  Op die manier houdt je je voeten mooi en verzorgd.

Voordelen pedicure

 Voor pedicure ben je in Enschede aan het juiste adres. Een pedicure in Eindhoven biedt veel voordelen. Het snijden, knippen en het schoonmaken van de nagels voorkomt dat nagels naar binnen groeien en een infectie veroorzaken. Het grondig reinigen van de voeten helpt ook ziektes rond de nagels te voorkomen en bij het elimineren van zweetvoeten. Het afschuren van dode huidcellen voorkomt dat deze cellen opeenhopen en eeltknobbels of likdoorns produceren, dit kan pijnlijk zijn. Het verwijderen van de dode huidcellen stimuleert ook nieuwe huidcellen waardoor een gladder uitziende voet ontstaat. Na de pijnlijke behandelingen volgt het leukste gedeelte van de pedicure in Enschede. Dat is de massage. Dit bevordert de circulatie van het bloed in de voet en helpt bij het behoud van onze gezondheid en kan de prestaties van de spieren gunstig beïnvloeden. Een pedicure in Enschede is niet alleen een verwennerij maar ook nog eens erg goed voor de voeten.