A brand new year
Image default
Electronica en Computers

iPhone X los toestel – Bent u op zoek naar een iPhone X?

Bent u op zoek naar een iPhone X los toestel?

Bent u op zoek naar een iPhone X los toestel, simlock vrij en met 2 jaar garantie! Dan bent u op het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten refurbished iPhone X. We hebben de iPhone X Space Gray en de iPhone X Silver in beide 64 GB of 256 GB, allemaal voor een zeer scherpe prijs.

U vraagt zich vast af, waarom zou ik een refurbished iPhone X kopen? Ten eerste is een refurbished iPhone X een stuk goedkoper dan een nieuwe, wij verkopen een refurbished iPhone X al vanaf 769,- inclusief BTW, dit scheelt ruim 100 euro op de nieuwprijs! Ten tweede, een nieuwe iPhone X vaak met simlock en dus geen los toestel. U zit gelijk vast aan een abonnement, terwijl u misschien wel een sim only heeft, dus daar helemaal geen behoefte aan heeft. U bent dan dus echt opzoek naar een iPhone X los toestel! Ten derde geven wij 2 jaar garantie, dit is een jaar meer dan Apple zelf geeft! Wij zijn zo zeker van onze refurbished telefoons dat wij 2 jaar garantie geven! Dit komt doordat onze telefoons volledig worden nagekeken en wij echt zeker zijn dat wij de beste kwaliteit leveren! Ten vierde is het goed voor het millieu, we gebruiken elk jaar weer veel te veel grondstoffen, waardoor de aarde wordt uigeput! Daarnaast wordt er ook een behoorlijk aantal kilos co2 geproduceerd bij het maken en vervoeren van een nieuwe telefoon!

De conditie van onze telefoons staat bekend als A+ Grade, ook wel bekend als remarketed of remanufactured. Dit betekent dat de telefoons niet alleen onder de motorkap in perfecte staat zijn, maar ook de buitenkant van de telefoon is perfect. Het is net alsof u een nieuwe telefoon heeft gekocht, maar toch heeft u een aanzienlijk bedrag bespaard op het aankoopbedrag, dit is voor veel mensen een doorslaggevende factor bij het kopen van een nieuwe telefoon.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Of bent u al helemaal overtuigd en wilt u een telefoon bestellen? Neem snel een kijkje op planetrefurbished.nl

https://www.planetrefurbished.nl/refurbisheiphone-x