A brand new year
Image default
Links / Index

ICT oplossingen

Tips voor ICT-consultancy: 5 manieren om de inrichting van uw bedrijf te verbeteren
Bent u op zoek naar enkele toptips van een deskundig ICT-consultancybedrijf over hoe u het potentieel van uw IT-afdeling kunt maximaliseren? Vandaag is uw geluksdag.

Tijd is geld. Een gebrek aan efficiëntie betekent verspilde tijd. Verspilde tijd betekent verspild geld. Als u nadenkt over uw ICT-processen, is dit het enige waar u echt rekening mee moet houden.

Te veel bedrijven falen in één eenvoudige taak: het verbeteren van hun IT-systemen naarmate de tijd verstrijkt. Door ons ICT-consultancywerk hebben we talloze bedrijven winst zien mislopen door een gebrek aan efficiëntie in hun computergebaseerde werk.

De tijden veranderen voortdurend, wat betekent dat werkomgevingen regelmatig moeten worden aangepast om te profiteren van de geschenken die de technologie maar blijft geven. Als u bang bent dat uw IT-systemen niet voldoen, zijn hier 5 manieren om uw systeem te verbeteren.

1. Werknemer het gebruik van gegevens bekabeling
De meeste bedrijven gebruiken WiFi als een manier om hun computers te laten communiceren. Het lijkt de norm, toch? Als je bedenkt dat alle huishoudens dezelfde praktijk volgen. Het probleem is, kantoren zijn niet zoals persoonlijke huizen. Je hebt veel meer mensen, die veel meer data gebruiken, die een enorme hoeveelheid bestanden overdragen. In deze situatie is WiFi niet de beste en meest efficiënte methode om een computernetwerk op te zetten: databekabeling is dat wel.

Databekabeling verbindt alle hardware van uw bedrijfscomputers met elkaar via een enkel bekabeld systeem. Kabels bieden een veel hogere snelheid van netwerktoegang dan draadloze kanalen, waardoor u moeiteloos gegevens kunt delen en uw processen enorm kunt versnellen.

2. Richt uw eigen bedrijfsservers in
Al uw bedrijfsgegevens moeten ergens worden opgeslagen. Uw factuurdocumenten, uw opleidingsgidsen, uw klanteninformatie, uw kortingsregeling voor werknemers, uw websitecode. Alles wat een bestand op een computer is, moet ergens worden ondergebracht.

Voor persoonlijke gebruikers is computeropslag voldoende, maar voor bedrijven is iets veel groters nodig. U hebt servers nodig.

Bedrijven hebben nu twee opties: hun eigen servers of die van derden gebruiken. Hoewel veel bedrijven voor het laatste kiezen, raden wij u aan uw eigen servers op te zetten. Dit is waarom:

Gegevens zijn altijd toegankelijk
U hoeft geen kritieke klant- en bedrijfsgegevens off-site op te slaan
U hebt geen internet nodig om toegang te krijgen tot uw gegevens
Meer kosteneffectief op lange termijn
3. Hardware bijgewerkt houden
Het is essentieel dat de hardware regelmatig wordt bijgewerkt. We weten allemaal dat computers sneller evolueren dan iemand van ons echt kan bijhouden, maar dat betekent niet dat u nog steeds moet werken met hardware die in 2010 is gefabriceerd.

Naarmate computers ouder worden, worden ze trager. Dit kan te wijten zijn aan slecht onderhoud, maar het kan ook gewoon te wijten zijn aan onderdelen die beginnen te verslijten en inefficiënt worden in hun taak. Een tragere computer betekent tragere werkingsmogelijkheden. Naarmate de tijd verstrijkt, zal je ook merken dat software meer van je computer vraagt, wat betekent dat verouderde hardware simpelweg niet kan omgaan met de vereisten van je mooie nieuwe programma’s.

Uw hardware om de paar jaar updaten lijkt misschien duur, maar dat geldt ook voor de vertragingen die gepaard gaan met een slechte ICT-efficiëntie.

https://denko.nl/