Huis verkopen

Toen ik mijn eerste huis kocht, vroeg mijn moeder me om een aanzienlijk lager bod uit te brengen op een herenhuis dat ik echt wilde. “Doe dat, en je zult verliezen op dit huis,” weerlegde mijn vasthoudende makelaar, die was intiem vertrouwd met de vergelijkbare eigenschappen in mijn buurt. Mam, zo bleek, wist het in dit geval niet het beste. Maar mijn makelaar wel, en mijn bod werd geaccepteerd.

Grote makelaars zijn als de kapiteins van uw huis-kopend team. Als ik had lowballed het aanbod, zou ik waarschijnlijk hebben verloren het huis-en dat gedaan in een poging om ongeveer $ 10 tot $ 20 per maand te besparen over de levensduur van een 30-jarige lening.

Wij interviewen we veel makelaars over onderwerpen die variëren van tv-plaatsing tot tips voor starters. Hier is een aantal van de beste adviezen die ze met ons hebben gedeeld door de jaren heen.

Over financiën en budgettering
1. Uw huis lening kan vallen door het openen van extra krediet rekeningen terwijl je pre-goedkeuring voor een hypotheek. Dus, wacht met het openen van die winkel credit card op de woning verbetering big box tot na u hebt gesloten op uw huis lening.

2. Verander ook niet van baan tijdens het hypotheekproces. Het kan uw kansen op het veiligstellen van een lening schaden.

3. Als u uw eerste huis koopt, hebt u waarschijnlijk niet het budget voor uw droomhuis, maar u kunt het gaandeweg van u maken en in het proces eigen vermogen opbouwen.

4. Een goede makelaar zal zich niet alleen bekommeren om hoeveel u vooraf hebt goedgekeurd, maar ook hoeveel u comfortabel vindt om elke maand te betalen als u eenmaal rekening houdt met zaken als onderhoud en mogelijke HOA-beoordelingen.

5. Bieden oorlogen zijn heersend. Maar om te voorkomen dat hartzeer in het proces van het kopen van een huis, kijk naar huizen die aan de onderkant van uw budget, zodat u wat speelruimte om tegenbod te doen.

6. Zestimates hebben een foutmarge. Uw makelaar moet weten dat de nuances van een buurt en goed vertrouwd zijn met het kijken naar comps, of vergelijkbare woningen in het gebied, om te bepalen of een huis is correct geprijsd.

7. Als u niet beschikt over een groot krediet, werken met een hypotheek makelaar die in staat zou kunnen zijn om een aantal alternatieven voor de conventionele leningen aangeboden door banken te vinden.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

https://linkfuse.nl/