A brand new year
Image default
Kinderen

Organiseer een creatief kinderfeestje

Is je zoon of dochter bijna jarig en weet je niet wat voor een kinderfeestje je dit jaar weer moet organiseren? Denk dan eens na over het volgen van een te gekke workshop! Kinderen zijn vaak heel erg creatief, dus wat is er dan leuker dan creatief bezig zijn met je vrienden? Welkom bij Flappiekids!

Geen herhaling

Bij de meeste kinderen is het vaak zo, dat ze geen herhaling willen. Paardrijden is twee jaar geleden al gedaan, midgetgolfen is ook al eens voorbij gekomen en een kinderfeestje thuis organiseren (inclusief clown) is meestal echt not done. En dat snappen we! Want als je ieder jaar dezelfde kinderen uitnodigt en je valt qua feestje in herhaling, kan je daar als kind raar op aangekeken worden of zelfs gepest worden. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dus is het vaak aan de ouders om met iets origineels te komen. Uiteraard is het wel belangrijk dat dit ook bij je kind past, want je wilt niet dat je kind zich verveelt op zijn of haar eigen kinderfeestje. Hoe leuk zou het zijn om eens een discofeest, escaperoom speciaal voor kinderen of workshop te boeken?

Veel keuze

Wat betreft het volgen van een workshop tijdens een kinderfeestje is er erg veel keuze. Wanneer je in de regie Tilburg woont, kun je bij flappiekids terecht voor geweldige workshops! Wat dacht je bijvoorbeeld van verven met glow in the dark, of het maken van een gipshand? Willen de kinderen liever iets pimpen, dan kun je hier ook terecht. Zo is er een workshop pimp je lamp, maar er zijn ook workshops voor spiegels en fotolijstjes. Met de meeste workshops ben je zo’n anderhalf uur zoet, als je daarna ook nog wat wil eten kan dat ook besteld worden. Dit zorgt voor een leuk, creatief kinderfeestje waar de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en jij als tevreden ouder de kinderen achteraf weer thuis afzet.

https://www.openingstijden.nl/Flappiekids/

Gerelateerde artikelen

Pampers aanbiedingen

Hoe vermaak je je kinderen tijdens de zomervakantie?

Thuisonderwijs, voordelen en nadelen