A brand new year
Image default
Verbouwen

Is het tijd om je huis aan te pakken?

Woon je al een tijd lang met plezier in je huis maar is het nu wel tijd om hem eens goed aan te pakken? Bijvoorbeeld vanwege gezinsuitbreiding of wensen voor een nieuwe badkamer of keuken? Dit kan gerealiseerd worden met een goede aannemer en een duidelijk plan voor een verbouwing of renovatie. FixEnjoy is u graag van dienst!

Een aanbouw laten plaatsen

Wordt de woonkamer eigenlijk iets te klein voor jullie gezin, maar wil je liever niet verhuizen? Dan is een aanbouw laten plaatsen een goed idee. Hiermee creëer je in één klap een paar meter extra leefruimte, wat al voor een heel verschil kan zorgen. Maar dit kan ook bij de slaapkamers, door een dakkapel te plaatsen bijvoorbeeld. Wil je juist graag de zolder aanpakken zodat deze ook leefbaar wordt? Dan zou er een extra muur geplaatst kunnen worden als dit nodig is, of een uitbouw voor meer lichtinval.

Renoveren van de badkamer en keuken

Maar ook het renoveren van de badkamer of keuken is een mogelijkheid. Zeker wanneer de badkamer of keuken al een aantal jaren oud is, kan dit een goede optie zijn voor een nieuw, fris uiterlijk. Staat de badkamer nu vol met een bad, douchecabine, wastafel en toilet? Dan kan dit heel makkelijk aangepast worden zodat je meer bewegingsruimte hebt. door het bad en de douche weg te halen en hier een inloopdouche voor terug te plaatsen bijvoorbeeld. Bij de keuken is dat hetzelfde. Heb je de keuken vol staan met kasten en apparatuur, en zou je dit juist graag veranderen in bovenkastjes? Dan is dat ook geen enkel probleem.

Alles begint met het maken van een goed plan, zodat je samen met de aannemer kan kijken naar de mogelijkheden. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met jouw wensen en eisen, maar kan de aannemer ook advies geven wanneer iets niet helemaal klopt.

 

FixEnjoy Bouw B.V.

Jan Pieter Heijestraat 77A
1053GM Amsterdam
(enkel op afspraak)

T: 06 16 79 99 29
E: info@fixenjoybouwservice.nl

https://www.fixenjoybouwservice.nl/