A brand new year
Image default
Vervoer en transport

Een dagje naar Den Bosch

Wanneer je naar Den Bosch gaat dan kom je erachter dat er in Den Bosch heel erg veel te doen en te beleven is. Het is een stad van veelzijdigheid, waar er voor ieder wat wils is. Je kunt er cultuursnuiven, je kunt er shoppen, je kunt er de natuur in of je kunt er genieten voor de bourgondische levensgenieters onder ons. Je kunt ook nog eens kiezen voor een rondvaart of een culturele stadswandeling. Verken hier leuke kroegjes en lekkere restaurantjes. Ontdek deze veelzijdige stad van het zuiden met de tips uit deze blog. Alvast veel plezier!

 

Het stadshuis

Dit mag je niet missen als je in Den Bosch bent: het stadshuis. Ontdek het stadshuis midden op de markt in Den Bosch. Het stadshuis komt uit 1670 wat je kunt zien aan de Romeinse cijfers die boven de deur hangen. Ga er ook zeker even naar binnen, want het is prachtig. Je kunt het stadshuis bewonderen tijdens de kantooruren. Zoek deze even op op internet.

 

Binnendieze

De Binnendieze is het water in Den Bosch en de publiekstrekker van de stad. Jaarlijks varen hier heel veel bezoeker overheen. Binnendieze is een verzamelnaam voor het oude stelsel van alle waterlopen binnen de muren van de stad Den Bosch. Je kunt de Binnendieze bevaren op een open boot onder de bebouwing van de stad door. Ontdek het ondergrondse waterstelsel.

 

Tramkade

De tramkade ligt buiten de stad, maar is toch zeker het bezoeken wel waard. Het is een sociaal culturele hotspot en deze ligt op het terrein van de voormalig mengvoeder fabriek De Heus. Ontdek de tramkade dus zeker als je in Den Bosch bent. Geen zin om te lopen? Bel dan een taxi in Den Bosch. Een taxi in Den Bosch brengt en haalt je graag.

 

Design museum

Vind je museums helemaal leuk? Dan moet je zeker even langs gaan bij het Design museum. De collectie bestaat voornamelijk uit keramiek en sierraden. Er is ook werk te zien van Pablo Picasso, Jean Cocteau, Lucio Fontana en veel andere kunstenaars.

https://www.10eurotaxi.nl/