A brand new year
Image default
Huishoudelijk

Schoonmaakbedrijf Glossy Cleaning uit Nijmegen voor al uw schoonmaakwerkzaamheden.

De naam Glossy Cleaning is waar eigenaresse Miranda Helsper voor staat met haar schoonmaakbedrijf. Met meer dan 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, is zij geen onbekende voor bedrijven, instellingen, scholen, instanties en winkels in de regio. Glossy Cleaning werkt hoofdzakelijk als Schoonmaakbedrijf Nijmegen, maar ook in Wijchen, Beuningen, Malden, Lent en Cuijk.

Wat kunt u verwachten als u voor Glossy Cleaning kiest?

”Kwaliteit, structuur, en een prettige persoonlijke communicatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.”

Glossy Cleaning richt zich op de afnemersgroep die kwalitatief hoogwaardige schoonmaak als prioriteit heeft. Wij kunnen en zullen niet concurreren met andere bedrijven in de markt die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Kwaliteit boven kwantiteit is bij ons het uitgangspunt! Daarnaast hechten we veel waarde in uw vertrouwen in ons. We kiezen om deze reden er dan ook voor om één of meerdere vaste werknemers op onze projecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze werknemers kan verwachten. Als laatst kunt u met vragen en/of opmerkingen ten aller tijde direct contact met ons opnemen via welk communicatiekanaal u ook wenst. 

Een ruim aanbod schoonmaakdiensten om u compleet te ontzorgen.

Met zorg en betrouwbaarheid, staan wij garant voor glanzend schoon bij alle projecten. Waar het werk ook uit bestaat: Interieurverzorging onderhoud van gebouwen, scholen, winkelcentra, kantoren, trappenhuizen, Glossy Cleaning staat voor u klaar! Maar ook voor glasbewassing Glazenwasser in Nijmegen, tapijtreiniging Tapijt reinigen grafiitiverwijdering en gevelreiniging bent u bij Glossy Cleaning aan het juiste adres. Naast het brede dienstenpakket kenmerkt Glossy Cleaning zich door zijn onderscheidende services en persoonlijk benadering.

Wensen inventariseren en vertalen naar een duidelijke offerte.

Schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming brengen met de wensen van de opdrachtgever, betekent dat we uw wensen eerst zorgvuldig doorpraten en inventariseren. Dit verwoorden wij in een duidelijke offerte met schoonmaakprogramma en uitvoeringsfrequentie. Hiermee realiseren wij openheid van zaken die verfrissend en onderscheidend is in de relatie met onze opdrachtgever.

De zorg voor kwaliteit staat voorop! Glossy Cleaning werkt vanuit een gestructureerde werkvoorbereiding en uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden. Maar ook door het realiseren van een heldere communicatie. Wij werken met goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers, die ondersteund worden met duidelijke en overzichtelijke werkprogramma’s.

De werkwijze van Glossy Cleaning.

Uw facilitaire lasten zijn onze zorg. Met deze insteek heeft Glossy Cleaning een unieke en onderscheidende methode ontwikkeld. Deze unieke werkwijze verwijst naar het gemak en efficiëntie van Glossy Cleaning. Met trots introduceren wij onze: WAC-mmethode

De WAC-methode bestaat uit 3 onderscheidende services:
  • Was service
  • Afval service
  • Controle service

Wist u dat: een schoonmaakdoekje 24 uur na gebruik meer dan 4 miljard bacteriën kan bevatten. Dit is meer dan het aantal bacteriën op een gemiddelde toilet!

Glossy Cleaning hanteert een eigen was service. Dit houdt in dat al uw hand-thee en vaatdoeken gewassen worden. Sterker nog, wanneer u kiest voor Glossy Cleaning, dan leveren wij u geheel op eigen kosten hand-thee en vaatdoeken. Deze doeken worden gewassen en bij de eerst volgende schoonmaakbeurt opgehangen. Ook valt onder de was service de garantie dat Glossy na elke schoonmaakbeurt zijn gebruikte schoonmaakdoeken wast. Glossy Cleaning neemt hygiëne en met name uw gezondheid uiterst serieus.

Wij regelen uw bedrijfsafval.

Uw bedrijfsafval wordt tijdens een standaard schoonmaakbeurt verzameld door een van onze werknemers. Het bedrijfsafval zal door ons worden meegenomen en geheel gratis worden weggebracht. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

Persoonlijke communicatie is onze kracht.

Glossy Cleaning voert periodiek controles uit. Om ons personeel optimaal aan te kunnen sturen wordt er gewerkt a.d.h.v. een logboek. Dit logboek fungeert als een communicatieschakel tussen uw organisatie en Glossy Cleaning. Onze medewerkers noteren in het logboek wanneer en welke werkzaamheden zij hebben uitgevoerd. Wanneer er vanuit uw organisatie opmerkingen zijn, dan verzoeken we dit in het logboek te zetten. Mocht er specifiekere onaangenaamheden optreden, dan raden we u aan om dit direct terug te koppelen naar de directie. Bij Glossy Cleaning geldt: nu bellen is nu oplossen!

Glanzende, schone ramen dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand en/of woning.

Glossy Cleaning verzorgt al uw glasbewassing. Wij adviseren u graag over de juiste frequentie van het onderhoud. Regelmatig schoonmaakonderhoud verlengt bovendien de levensduur van uw kozijnen en ramen.  Wij wassen uw ramen altijd streeploos schoon.
Voor grotere hoogtes tot 15 meter maken onze glazenwassers gebruik van een telescopisch glasbewassingssysteem. Bij telescopische bewassing wordt gedemineraliseerd water (osmosewater) via een telescoopsteel omhoog gepompt. Ook het vuil tussen de richels en op uw kozijnen wordt weggespoeld, u kunt rekenen op een grondige schoonmaak. Na bewassing droogt het oppervlak volledig streep- en vlekkeloos op. Doordat er vanaf de grond kan worden gewerkt is dit niet alleen een stuk veiliger maar vaak voor u ook een stuk voordeliger, zo heeft u bijvoorbeeld geen hoogwerker nodig.
Waar mogelijk wassen wij uw ramen gewoon met de hand. Hiervoor maken onze gekwalificeerde glazenwassers gebruik van gespecialiseerde schoonmaakmiddelen voor een glanzend resultaat.

Uw medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving.

Uit onderzoeken blijkt dat een schone omgeving bijdraagt aan een goede werksfeer en dat ziet u terug in de productiviteit van uw medewerkers. Door regelmatige schoonmaak zullen er minder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht rondzweven. Dit komt de luchtkwaliteit ten goede en kan een positief effect hebben op het ziekteverzuim. Ontvangt u veel gasten of klanten, dan is het schoonmaakonderhoud van groot belang. Uw kantoor is immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Schoonmaakonderhoud is maatwerk, waarin u als klant centraal staat.

De invulling van het schoonmaakonderhoud is voor elke opdrachtgever anders. Waar de één veel waarde hecht aan het dagelijks legen van de prullenbakken, geeft de ander de voorkeur aan het regelmatig afnemen van de bureaus. In een eerste gesprek proberen we zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eisen en wensen zijn. Samen met u stellen wij een duidelijk en overzichtelijk werkschema op waarin uw wensen en eisen onze uitgangspunten zijn. Ook informeren wij u in dit gesprek graag over de verschillende contractvormen.

Met oog van het milieu.

Vanuit de markt onderscheidt Glossy Cleaning zich door duurzaamheid te optimaliseren in het bedrijfsproces. Glossy Cleaning werkt uitsluitend met milieuvriendelijke materialen, verkregen vanuit een duurzaam georienteerde leverancier. Via het EcoLabel kan Glossy Cleaning daadwerkelijk aantonen duurzaam te opereren in de markt. Daarnaast scheiden wij het bedrijfsafval dat verzameld wordt bij een reguliere schoonmaakbeurt. Glossy Cleaning neemt zijn verantwoordelijkheid in het reduceren en scheiden van plasticafval.

Schoonmaken zonder bleek/chloor!

Bleekmiddelen en chloor geven uw toilet op korte termijn een frisse geur. Desondanks zijn deze materialen erg milieubelastend. In de meeste gevallen is het absoluut niet nodig om van deze materialen gebruik te maken. Voor het dagelijkse onderhoud adviseren wij u een duurzame sanitairreiniger. Hardnekkig kalk en/of ander vuil kan door middel van een duurzame ontkalker goed schoongemaakt worden. Glossy Cleaning maakt duurzame keuzes op het gebied van materiaalgebruik.

https://www.glossycleaning.nl