Wat voor leuke dingen kun je doen met je gezin als je minder geld te besteden hebt?

Het hebben van genoeg besteedbaar inkomen is een grote zorg voor veel gezinnen, ook voor de mijne. Je bent waarschijnlijk ook budgetbewust, aangezien je dit artikel leest. Mijn vrouw en ik zijn bedreven in het plannen van goedkope, of bijna gratis, familiedagen. We hebben ontdekt dat je de volgende drie basisingrediënten nodig hebt als je je goedkope familiedagen op de juiste manier wilt beginnen:

  • Plan je maaltijden
  • Zoek gratis activiteiten
  • Blijf dicht bij huis
  • Plan uw maaltijden

Plan je maaltijden want daar kun je veel geld mee besparen

Uit eten gaan is leuk, maar erg duur! Bij het plannen van uw gezinsuitstapjes moet u uw eten voor de dag plannen. Dit is inclusief reizen en regelmatige snacks, water, maaltijden en wat lekkers. We nemen meestal een koelbox mee als we op onze gezinsuitstapjes gaan. Dit stelt ons in staat om ons voedsel vers en veilig te bewaren.

Mijn vrouw en ik beginnen onze familiedagen over het algemeen een uur of twee voor de lunch en zijn na het eten een beetje thuis. Mijn vrouw is echt goed in het plannen van lunches en diners die we kunnen eten tijdens het reizen. De sleutel tot succes in deze categorie is het bereiden van het eten voordat je vertrekt op je familiedagen. Hier is een idee voor een lunch in de auto: kant-en-klare broodjes en snacks die alle voedselgroepen raken (bijv. yoghurt, wortelstokken, appelschijfjes, crackers en gedroogd fruit).

Hoe kun je het beste gratis of minder dure activiteiten vinden?

Universiteiten, musea, staatsparken, nationale parken, kerkgroepen, steden, gemeenten en businessgroepen bieden regelmatig gratis gezinsactiviteiten aan. Zoek op het internet ook de top 10 dagje uit activiteiten zodat je weet wat er te doen is. Universiteiten richten zich overdag op de “arme, uitgehongerde student” en musea richten zich overdag en in de vroege avonduren op gezinnen. Sommige staats- en nationale parken bieden meerdere gratis dagen per jaar aan – dus neem van tevoren contact met hen op en plan het bezoek gratis in. Neem contact op met uw lokale kerk om te zien welke gratis of afgeprijsde activiteiten ze de komende maanden zullen aanbieden. Vaak geven pretparken groepskortingen aan kerken. Of, de kerk kan een sociaal bezoek plannen op een lokale camping – en zij zullen de kosten voor de camping ophalen.

Steden en dorpen proberen meestal hun avonden op te vrolijken, of helpen de lokale zakenwereld, dus ze bieden verschillende festivals en activiteiten aan gedurende het jaar. In de huidige economie zijn er een aantal zakelijke groepen die heel hard hun best doen om hun inkomen op te krikken. Sommigen streven naar een vorm van reclame waarbij ze je een gratis bijdrage geven om naar hun verkooppraatje te luisteren. Zo kunt u bijvoorbeeld een gratis overnachting hebben in een bedrijfspand in ruil voor een uurtje van uw tijd. Het is aan u om te beslissen wat u wilt doen voor uw volgende gezinsdagen uit activiteit, en ga dan en doe het.

Probeer dicht bij huis te blijven. Wist je dit goedkoper is?

Mijn vrouw en ik hebben een informele overeenkomst over de afstand die we willen afleggen voor ons gezinsuitstapje. We wonen in een gebied waar we volop mogelijkheden hebben om als gezin tijd met elkaar door te brengen. Hierdoor kiezen we ervoor om niet meer dan een uur van ons huis af te reizen. Hierdoor blijven we dicht bij huis, hoeven we geen kamer te huren voor de nacht en hebben we de flexibiliteit om vroeg thuis te komen zonder al te veel wroeging (omdat we een andere dag terug kunnen gaan).

https://ticketforsale.nl/